Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Zdravim, mam dotaz ohledne formatu obrazu. Koupil jsem domu novou LCD TV 16:9. Prijimame kabelove analogove vysilani UPC. Format obrazu mam nastaven na 4:3, pokud je nejaky porad vysilan 16:9, dela to cerny ram ze vsech 4 stran. Jedinou zmenu pozoruji u programu CT4-Sport a STV2 (oblast Zlin), kde se mi porady 16:9 automaticky roztahuji na celou plochu obrazovky.

Nevi nekdo cim je to zpusobeno? Bude techto formatu obrazu na ANALOGU pribyvat, nebo uz to UPC pohrbilo?

Odesláno

no, problém je u vás, jelikož já mám taky 16:9 TV (plazmu) a když mám nastavený obraz na 16:9, automaticky se mi vše roztáhne na celou obrazovku (u 16:9 stanicí jsou pruhy nahoře a dole - což je normální)...ale i u digitálu mi vše funguje jak má...mrkněte na nastavení televizoru

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

To ale mate programy ktere jsou 4:3 zdeformovane, nebo ne? Takto jsem to mel nastavene chvili po zakoupeni TV, ale ty "sisate" hlavy, na to se opravdu divat nedalo :-)

Odesláno

Jj, to urcite ma. Potom je jeste na nekterych TV rezim Zoom, ktery obraz roztahne bez deformaci, tzn. ze pokud je ve 4:3, tak se rozahne tak, ze nektere casti obrazu nejsou videt, treba logo, atd. a u 16:9 se zobrazi normalne, nebo pak na nekterych TV je dalsi rezim Stred, ktery roztahne obraz tak, ze stred je bez deformaci a pouze u okraju obrazu je trochu zdeformovan. Nebo nezbyva, nez rucne prepinat na 4:3 a 16:9, pokud nechcete zdeformovany obraz.

Odesláno

Ano, takto jsem to vyresil i ja. Rucne prepinam mezi formaty 4:3 a ZOOM (pro 16:9). Jak jsem psal hned na zacatku, prekvapilo mne ze u nekterych programu 16:9 naskoci NEKDY "ZOOM" automaticky (CT4, STV1, STV2).

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague