Odesláno 1. srpna 2019 5 let Dobrý den, chci se zeptat, zda CA modul, který normálně funguje s vaší kartou v TV, bude fungovat v satelitním receiver pod družicí THOR? Přestal mi fungovat CI modul v TV a nechci kvůli tomu kupovat novou TV, když mám doma nevyužitý satelit. Díka za odpověď.
Odesláno 1. srpna 2019 5 let Jednoducha a rychla odpoved: NEBUDEOdesláno z mého Redmi Note 5 pomocí Tapatalk Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 1. srpna 2019 5 let Je zajímavé, že na telefonické podpoře mi řekli, že bude. Trochu by to tedy chtělo rozebrat, když je to tak jednoduché. PS: taky mi to bylo divné, že ten týpek na telefonické podpoře řekl, že to bude fungovat.
Odesláno 1. srpna 2019 5 let Skutečně to chce rozebrat poněkud zmatený dotaz: před 34 minutami, FilipJ napsal: 1.CA modul, který normálně funguje s vaší (UPC ?) kartou v TV, bude fungovat v satelitním receiver pod družicí THOR? 2. Přestal mi fungovat CI modul v TV a nechci kvůli tomu kupovat novou TV, když mám doma nevyužitý satelit. Díka za odpověď. ad 1 Ano, pokud používá systém Conax CAS7, což je ale málo pravděpodobné ad 2 Ne, začni používat nevyužitý satelit... Čili, Standa má pravdu ! Nebo jinak. UPC používá kódovací systém CONAX CAS7, který vyžaduje modul podmíněného přístupu (CAM) spárovaný se zcela konkrétní předplacenou (smart) kartou, s ničím jiným fungovat nebude Upraveno 1. srpna 2019 5 let uživatelem Retiree
Odesláno 1. srpna 2019 5 let Pokud se jedná o satelitní kartu freeSAT tak pokud je to karta ve stejném CA systému tak tam to asi nebude problém, pokud je to karta v jiném CA systému tak to fungovat nebude.freeSAT používá hlavně Irdeto a Nagru (která je ovšem párováná karta /modul nebo STB) Odesláno z mého Redmi Note 5 pomocí Tapatalk Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 1. srpna 2019 5 let před 5 minutami, Retiree napsal: Skutečně to chce rozebrat poněkud zmatený dotaz: ad 1 Ano, pokud používá systém Conax CAS7, což je ale málo pravděpodobné ad 2 Ne, začni používat nevyužitý satelit... Čili, Standa má pravdu ! ad 1 CA modul UPC SECURE PLUS CI+ Conax DVB (víc nevyčtu) karta od UPC a mimo ser.čísla na ní taky nic není. Tedy moje úvaha byla, že pokud zasunu modul s kartou do CI slotu v satelitu, mělo by to fungovat, když o dekódování se stará právě ten CA modul, nebo si to myslím špatně? ad 2 takže to bude kombinace CA modulu a UPC karty tedy bude fungovat v satelitu? PS: bohužel ani v moje UPC víc něž ID zařízení a ID karty nenajdu.
Odesláno 1. srpna 2019 5 let Jestly nemá tvůj sat přijímač tuner pro C pásmo tak fungovat nebude!!! Super - ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Praha
Odesláno 1. srpna 2019 5 let CA modul s přístupovou kartou, který je v databázi zařízení UPC (tzn. pronajatý nebo odkoupený), bude fungovat v jakémkoli zařízení, které umožňuje příjem ve standardu DVB-C (kabelový tuner) a je vybaveno CI rozhraním - konektorem pro zasunutí CA modulu. Zařízením může být např. televizor, set-top-box, STB (přijímač) s více tunery pro různé standardy DVB, tv tuner v počítači,... Pokud pod pojmem satelit rozumíš přijímač (set-top-box), který má pouze satelitní tuner, DVB-S/S-2, tak tam CA modul UPC fungovat nebude. Pokud pojmem satelit chápeš přijímač, který má více tunerů, tedy umožňuje příjem ve více standardech DVB a jedním z nich je DVB-C, pak tam CA modul UPC fungovat bude. Na potisku CAM nic víc nehledej, podstatné je sériové číslo, pod kterým je CAM vedený v databázi UPC, jiné údaje se s časem vydání mění
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.