Návštěvník juper Odesláno 20. února 2008 Sdílet Odesláno 20. února 2008 Dnes jsem provedl aktualizaci,po ní se objevil National Geographic Channel HD, Voom HD,ale nemám HD televizi,tak mi to je k ničemu,jde jen zvuk,a zmizely všechny německé stanice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník vitner Odesláno 20. února 2008 Sdílet Odesláno 20. února 2008 "Prosím já sem tady v té básni narazil na takové slovo, kterému nerozumím.....Jaké slovo?.....Hrdobec.....Ale o tom zde už dobrou čtvrthodinu hovoříme Mlho...." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník juper Odesláno 20. února 2008 Sdílet Odesláno 20. února 2008 Hrdobec je brouk,tak sorry,že se opakuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník vitner Odesláno 20. února 2008 Sdílet Odesláno 20. února 2008 Mě je to přece uplně buřt že se opakuješ, jen sem chtěl vtipnou formou upozornit na vlákno s názvem "TZ: UPC odstartovala řádné TV vysílání ve vysokém rozlišení". Kdybys do něj mrknul, tak nemusíš zakládat nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky