Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Sakra, me to zaclo trosku zajimat. Jde pak tema ovladacema ovladat take treba klimatizace a nataceni TV drzaku? :)

Mozna bych pak zvazoval

Odesláno

Abych upresnil to nataceni drzaku. Jde o Philips LCD s vlastnim stolnim stojanem s motorickym natacenim, nataceni se ovlada primo ovladacem TV a to stiknutim dvou tlacitek najednou. Jestli by to logitech umel, tak bych asi nevahal :)

Odesláno

včera jsem si zašel koupit Harmony One, a teď ho učím :)

Odesláno

naucit ho muzes cokoliv..proste co nema ve standardu tak pridas prikazy..ale musi to umet original ovladac.

Odesláno

Tak jsem taky poridil Harmony One a je to parada ... jen to zdlouhave nastavovani ...

Bohuzel se mi potvrdila jedna vec. Handan 7000HD ma neskutecne spatny IR prijem. Porad jsem malinko doufal, ze problem je v dalkovem ovladani UPC, ale neni. Ted s logitechem je to temer stejne tragicke. Nutnost zcela primeho ukazovani dalkace na pristroj je opravdu otravna vzhledem k pozici STB ve stolku :(

Mate stejny problem nebo mam nechat tu krabici vymenit?

Odesláno

nepozoruji nejaky problem s dalkovym ovladanim.

Odesláno

Já s Harmony One tenhle problém nemám a to mám taky Handan 7000 HD. Při přepínání programů určitě nemířím vždy přesně na stb a funguje to.

Odesláno
pouzivam Logitech 525 a jsem naprosto spokojeny.vse funguje..tv, stb, receiver, hdd recorder. jedine co mi vadi je ze je platovy a vrze ale funkcne skvely

Ano mohu potvrdit: Logitech 525 (pa cca dvou dnech usilovného programování ;-) je ideální řešení pro ovládání všeho.

Mne Logitech 525 nacetl konfiguraci pro nejaky pribu**y Handan 6000 primo z netu, vse fungovalo, naucit bylo potreba pouze dve tlacitka: TimedRec a RecInfo.

Logitech 525 ma jedinou chybu, ze po urcite dobe pouzivani uplne slezl potisk bilych tlacitek.

Odesláno

Pořídil jsem Harmony One a je to skvělý. Nastavení není zas tak složité. Na displey si člověk může navolit tlačítka, která potřebuje. Chce to trochu času a pochopit logiku práce ovladače. Všem doporučuji!

• po 3 týdnech...
Odesláno

Pořídíl jsem si za cca 1150 CZK Logitech Harmony 555. Vlastním VIERU TH-42PX80E a Handan 7000HD, vše absolutně bez problému po krátkém nastavení přes notebook. Konečně stačí jeden ovladač na vše.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague