October 4, 200718 yr Zdravím, nechal jsem si změnit tarif na Starter. V home.karneval.cz se údaje změnily v pořádku, ale i tak sedím pořád na 1 Mbit lince... Co s tím? Bude ta změna trvat nebo se mám obrátit na UPC centrum? Edited October 16, 200718 yr by Guest
October 10, 200718 yr Tak dneska je 10.10. a zatím rychlost pořád stejná... Není to už dlouho? Kamarád říkal, že se prý má resetovat modem... A nemám počkat na zúčtovací období? =)
October 11, 200718 yr Resetovat modem kazdopadne muzes ale na tim dle me nic nezmenis v mem pripade to napriklad zmenily as po 15ti dnech...
October 13, 200718 yr Já jsem mel spravnou rychlost hned jak mi poslali mail, ze byl muj pozadavek vyrizen.
October 14, 200718 yr Každopádne bych ti doporučil kontaktovat kliencké centrum pokud už to trvá déle. Nic méně bych ti doporučil restartovat modem,služba může být už teď aktivní,ale projeví se to až po restartu modemu.
October 16, 200718 yr Poslal jsem dotaz na klientské centrum... Teď jsem přišel ze školy, restartoval modem, podíval se do mailu a tam mi také doporučili restartovat... =) Změřil jsem rychlost a voalá =) 2 Mbps jsou tu Díky a možno vlákno smazat nebo locknout