Přejít na obsah

Lokality s příjmem DVB-C


Návštěvník Katoda

Doporučené příspěvky

Návštěvník Katoda

Tak jsem se včera koukal na nové vydání UPC informuje na kanálu UPC Express a vážně by mě zajímalo, jak si pan Malina ověřuje informace, které pak vypouští ven.

O tom, jaké mají potíže zákazníci z Příbrami, když si chtějí digitální kabelovku objednat je plné vedlejší vlákno - na KC jim řeknou, že služba v dané lokalitě není možná a basta. Přitom pan Malina v onom pořadu tvrdí, že digitální kabelovka je k dispozici ve šech lokalitách bývalého Karnevalu, kde je k dispozici i kabelový internet. Navíc ještě nezapomněl zdůraznit, že zájemci o službu si mohou její dostupnost ověřit na speciální webové stránce www.upcdigital.cz, jestli je v jejich lokalitě zřízení služby možné. V online diskuzi pro iHned byl upozorněn, že to není pravda, že na té stránce jsou pouze lokality v Praze, Brně a Ostravě a ještě pouze jen ty ulice, kde mělo sítě UPC, žádná lokalita bývalého Karnevalu, kde prokazatelně digitální kabelovka funguje tam není. Slíbil, že ihned po návratu to ověří. Nevím co si teda ověřil, když po takřka dvou týdnech se na těch stránkách nezměnilo nic a on přesto na ty stránky odkazuje. A pravděpodobně s těmito stránkami či na ně napojenou databázi pracují i operátoři Klientského centra, kteří prostě všem zájemcům, kteří nejsou z oněch několika ulic v Praze, Brně či Ostravě řeknou, že služba není dostupná, protože tu databázi není schopen nikdo zaktualizovat.

 

Uvedl tam ale ještě jedno speciální číslo pro objednání digitální kabelovky. Takže zkuste 844 222 111. Vzhledem k tomu, že by mělo jít o speciální číslo pro tuto službu, tak by tam možná mohl sedět i operátor, který by věděl, ve které lokalitě ta služba dostupná je nebo není. I když jisté to není. :wink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Příbram to je kapitola sama pro sebe.Připadá mi to jako boj s větrnými mlýny.Bydlím v lokalitě kde už údajně jiný uživatel má i namontovanej STB, ale mne pořád píšou, že digitální kabelová televize není dostupná, že musejí rekonstruovat kabelové rozvody.Na maily mi pro jistotu přestali odpovídat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem volal na to telefonní číslo. Nadiktoval zde v Příbrami adresu a operátor mi řekl, že v dané lokalitě digitální kabelovou televizy nenabízejí, že spojují sítě upc a bývalého karnevalu,že si mám zkusit zavolat koncem listopadu. Dále jsem mu řekl, že známý co bydlí o dva bloky vedle tak digitální televizy od upc už má.Na toto mi řekl, že se to liší od domu k domu a znovu mne odkázal ať zavolám tak koncem měsíce listopadu.Takže na toto se dá říci jediné pane Malina děkujeme za digitální nedigitální televizy v Příbrami.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...