September 21, 200718 yr Syn mi vylil na STB nejaky dzus a od te doby nic nechytnu,zkousel jsem se divat dovnitr,ale nic moc katastrofalniho jsem nenasel. Jak mam dal postupovat? Budu platit za novy STB? Pripadne kolik? Byl jsem zakaznikem Karnevalu,mam od nich stribrny STB,diky za odpovedi,moc to potrebuji vedet,pri penezich momentalne nejsem...
September 21, 200718 yr UPC má ve svém ceníku uvedenu položku "Poplatek za ztracený nebo zničený digitální přijímač Handan" - 2000 Kč. Takže doporučuji kontaktovat Klientské centrum a pravděpodobně za tu částku dvou litrů vám jej vymění.
September 23, 200718 yr UPC má ve svém ceníku uvedenu položku "Poplatek za ztracený nebo zničený digitální přijímač Handan" - 2000 Kč. Takže doporučuji kontaktovat Klientské centrum a pravděpodobně za tu částku dvou litrů vám jej vymění. no tak napadají mě i jiné věci jak tohle řešit
September 23, 200718 yr Anonymous napsal: no tak napadají mě i jiné věci jak tohle řešit jakto řešit za min peněz? Poradíš prosím?