Přejít na obsah

frekvence 418 nejede


Návštěvník modro.vocko

Doporučené příspěvky

Návštěvník modro.vocko

Už zhruba týden je na frekvenci 418/64/6900 kvalita signálu od 1 do 8%. Úroveň signálu je 99%. Takže nejede zhruba 10 programů.(píše žádný signál) Ostatní frekvence jedou v pohodě. Dnes ráno jsem udělal restart STB a nenaladil ani jeden program v zmíněné frekvenci. Takže nejede STV1, STV2, Euro2 atd. Kamarád o ulici dál problém nemá, s ničím jsem nehýbal ani nepřepojoval. V analogu to jede normálně. Může někdo poradit? Ústí nad Labem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to zalezitost nejakeho lokalniho ruseni. Zkontroluj si konektory na kabelech mezi zasuvkou a STB a zkus vytahnout i kabely, ktere jsou zastrceny do koaxialniho vystupu ze STB.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prověřil jsem projovací kabely,ale stále nejde v digitálu víc než 10 stanic,pokud to do pátku nepůjde,zavolám info linku.Nezaplatím,co nejde,stále promo nových programů,ale skutek utek.Něco jde v analogu,ale co mne zajímá,nefunguje.Zde v Sokolově je závad poslední dobou stále víc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Phar

Jsem taky ze Sokolova a kromě občasných výpadků v analogu jsem v digitálu problém nenzaznamenal za tu dobu co ho mám snad ani jednou. Naopak když v analogu nějakej program nejde (tradičně AXN a ČT4), tak v digitálu 100% jde. Mám Komplet + Superfilm (nebo jak se to teď jmenuje) a kromě dneška, kdy se trochu prali s rozšiřováním nabídky, jsem výpadek nezaznamenal. Když jdem si digi pořizoval, tak ale naopak problémy byly, a pořádný. Píšu o tom jinde, můžeš to zkusit vyhledat podle mýho nicku. V zásadě ale pomohla kombinace opakovanýho smazání všech programů z STB a volání na infolinku, kde mi opakovaně říkali, že to je moje vina, ale nakonec to rozpohybovali. Zapoměli mi aktivovat Conax a proto jsem měl jenom úplně základní nabídku (ČT, NOVA atd.).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...