Přejít na obsah

Technický dotaz


Návštěvník Miloš

Doporučené příspěvky

Návštěvník Miloš

Jak jsem se dozvěděl 22.9.2007 by měla být konečně dostupná digitální televize i zde v Příbrami(teda doufám).

Proto by mne zajímalo jak to probíhalo u Vás kde již máte digitální televizi.Jde mi především o přístroj k digitální televizy.To Vám ho donesl technik, nebo jste si ho museli někde vyzvednout.A zda ještě něco dělali s účastnickou zásuvkou nebo stačil přístroj.Díky za odpovědi. :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dmnc

Nespočet informací tu zde bylo na fóru již dávno řečeno. Stačí umět hledat a nebýt líný.

 

Nicméně, aspoň z lehka k tvým otázkám. Většinou se nyní posílá set-top-box (dále STB) přes kurýra, který dodá, vy si jej sám zapojíte, a pak už jen koukáte na TV. S koncovou zásuvkou nijak nemanipulujete. Jedná se opravdu o záležitost, které bych dovolil dát pojmenování: "fast and easy" :D

 

Před předáním STB ještě někdy, podle nastavení filtrace ("vyhození" původního analogového HBO, aj.), dochází k výjezdu technika, který Vaši přípojku oživí o frekvenci, která musí být propuštěna, kde beží digitální multiplexy. To vše však bez jakékoliv Vašeho vědomí, aneb věc, při které není třeba jakákoliv přítomnost klienta.

 

Ještě zmíním, že dostanete STB Handan CV-5000 CINX, který používá kryptování Conax, avšak, nic tak podstatného.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Miloš

Děkuji za odpověď.Opravdu nejsem líný hledat, ale v Příbrami do současné doby je analog.Tudíž mne pouze zajímalo když to spustějí tak jak rychle se všichni dostanou k settoboxům.To, aby se kurýr uběhal.A také by mě zajímalo, když teď mám komplet /bez HBO/ to mi automaticky dají digitální standart, nebo mne budou kontaktovat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda

Když si zapojíš set-top box a aktivuješ kartu, tak po přechodné období (10 dní) budeš mít plnou digitální nabídku, pouze programy pro dospělé ti půjdou jen v nočních hodinách. Těch 10 dní máš vlastně na to, aby sis rozmyslel, jakou nabídku digitální televize budeš chtít. Po této přechodné době se kanály zakódují a poběží jen ta nabídka, kterou si objednáš. Pokud neobjednáš nic, tak pojedou jen programy ČT, Prima, Nova a promo kanál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Miloš

Děkuji, teď mám jasno s tou programovou nabídkou.Teď ještě by mě zajímalo když zde spustějí digitál tak to všem budou přes kurýra rozesílat settobox, nebo bude někde místo, kde si ho bude možno vyzvednout.Tohle mě zajímá jak to řešili u Vás, kde digitál již máte.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Bender

Rozhodně si nemyslím, že by někde rozbalili stánek na výdej STBoxů, prostě budeš muset počkat na kurýra, nevim jak v ostatních lokalitách, ale v Plzni se s člověkem domluvil kdy tě zastihne doma a přibližně v tu dobu (+- hodina) všechno přines a předal proti podpisu. Ale to bylo za dob zlatého Karnevalu, jak to teď dělá UPC ( upper ping connectivity :lol: ) to nevim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...