Jump to content

Guest, which answer was the most helpful?

If any of these replies answered your question, please take a moment to click the 'Mark as solution' button on the post with the best answer.
Marking posts as the solution will help other community members find answers to their questions quickly. Thank you for your help!

Featured Replies

Posted

zdravim vsechny,

muze mi nekdo vysvetlit, jak je to s tim limitem? Vsude jsem se docetla, ze je to na kalendarni mesic, tzn. rychlost se vrati na puvodni vzdy prvniho v mesici... Me to ovsem zpomalilo rychlost uz ted... :( Pritom za zari nemam limit prekrocen...

co si tak vzpominam, tak od srpna doslo ke zmene, uz to neni na kalendarni mesic, ale skutecne na mesic (30 dni) od data zapojeni...takze pokud te zapojili 20tyho v mesici, tak kazdyho 20. se ti vynuluje pocitadlo...

Super :(

• 1 month later...

a na kolik vam padne rychlost po prekroceni limitu??

Tusim ze na 64/32 kbps

• 4 weeks later...

Neví někdo, jak to jde s tou rychlostí 64/32? jaká je přenosvá rychlost (reálná)... a tak celkově jak to fachá.

Neví někdo, jak to jde s tou rychlostí 64/32? jaká je přenosvá rychlost (reálná)... a tak celkově jak to fachá.

No jak by to asi fachalo? Prohlizeni stranek celkem jde ale rikam CELKEM a nejaky ten download mno, kdyz ne privru ale zavru obe oci, tak to taky leze. Zrovna vcera jsem jel z ftpka 90MB soubor a za par (3,4,5) HODIN :x to bylo doma a dokonce to ani jednou nespadlo...to beru jako plus! Ale ta rychlost 64kbit = opravdu realne rovna a tech +/- 5-7kB je jistych. Snad se casem dockame ze FUCK USER POLICE bude o neco "pratelstejsi" :wink: