Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

omlouvám se, jestli je to opravdu stupidní dotaz, ale koupil jsem si lcd televizor Samsung a chci se zeptat na zkušenost, jestli je opravdu, ale OPRAVDU tak zásadní rozdíl mezi přenosem teď a nebo kdybych přešel na digitál...

druhý dotaz je konkrétní u programové nabídky... většina programů mi hraje slušně, ale třeba Prima je šílená... jde to nějak v analogu vyladit..? koupil jsem kvalitní coaxial, ale nepomohlo...

díky moc a ještě jednou omluva, jestli tento dotaz už běžel... :-)

David

Odesláno

Já bych doporučoval do digitálu jít. Rozdíl v kvalitě obrazu je zcela určitě vidět a navíc jsou k tomu i další služby, jako např. EPG nebo volba zvukové stopy. Navíc, když se rozhodneš pro digitál, tak ti současně stejně zůstává zároveň i analogová nabídka.

Jinak je vždycky v dotazech dobré napsat lokalitu, kde jsi. Já mám v analogu taky Primu velmi špatnou, ale zhoršilo se to poměrně nedávno, a proto právě na ni koukám raději v digitálu, kde je obraz čistý.

Odesláno

moc děkuji za informace...

jsem z Ostravy, jestli to pomůže.. :-)

Odesláno
Já bych doporučoval do digitálu jít. Rozdíl v kvalitě obrazu je zcela určitě vidět a navíc jsou k tomu i další služby, jako např. EPG nebo volba zvukové stopy. Navíc, když se rozhodneš pro digitál, tak ti současně stejně zůstává zároveň i analogová nabídka.

Jinak je vždycky v dotazech dobré napsat lokalitu, kde jsi. Já mám v analogu taky Primu velmi špatnou, ale zhoršilo se to poměrně nedávno, a proto právě na ni koukám raději v digitálu, kde je obraz čistý.

jinak ještě tedy není nelegální, že mám rozvedenou televizi ještě do pokojíku, kde by tedy fungovala analogově..?? a v obýváku, kde je LCD by byl digitál..??

moc děkuji za informace...

Odesláno
jinak ještě tedy není nelegální, že mám rozvedenou televizi ještě do pokojíku, kde by tedy fungovala analogově..?? a v obýváku, kde je LCD by byl digitál..??

Ne, to je naprosto v pořádku, takhle to má spousta domácností.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague