Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

rozhodně čekáte, že vám někdo dá kontakty a spáchá následně sebevraždu z nuselského mostu :) .... každý se ohání nějakým ČTU, ČOI a Občanským judem... ale ve výsledku si chce jen vylít vztek...

Každý má dvě volby... buď vyčkat až dojde ke kompletnímu rozvrstvení obou firem v jednu a kompletnímu sloučení KC a HD.... a nebo....

... od září by snad již mělo vše fungovat na jedné bázi...takže jedna i druhá strana může doufat, že se zadaří....

pokud ne... bude hůř :/

Odesláno
rozhodně čekáte, že vám někdo dá kontakty a spáchá následně sebevraždu z nuselského mostu :) .... každý se ohání nějakým ČTU, ČOI a Občanským judem... ale ve výsledku si chce jen vylít vztek...

a je to nějak překvapující? . . . většina lidí nemá čas to dohnat k nějaké stížnosti když už ztratily plno času čekáním na telefonu, takže buďte rádi že to skončí zjebáním operátora (ostatně ten snad má možnost dále problémy komunikovat výše)

Odesláno

5 roku platim pouzivani internetu teto firme, nepocitam 3 roky kabelove televize. posledni rok, je pripojeni na tak spatne urovni (caste vypadky, packet-loss, neunosny ping), ze se priblizuje svoji kvalitou dial-up modemu. nekolik mesicu se dozaduji vysvetleni, samozrejme bez uspechu. drze vyhrozovani na infolince, ze si zaplatim vyjezd technika? s touto firmou nadobro koncim. samozrejme se ji nebojim "doporucit" vsem kamaradum, nic jineho me ani nezbyva.

Odesláno

Zatím mohu konstatovat osobní zkušenost. Je to u mne / Zlín/ horší než dříve u Karnevalu.

1/ Používám síť pro internet a IP tel. /802/

2/ Většina dřívějších měření download kolísala kolem nominálu. 5Mb/s

3/ Od 1.9. tr. zatím ani jedno měření nepřesáhlo uvedenou hranici.

4/ Trasování jde ke zdroji vetší oklikou a potřebuje více spojení.

5/ Tomu odpovídá i větší ping. Dříve standardně 15ms, nyní 20-25ms.

Závěr, uvedený přechod k UPC znamená pro mne zatím výrazné zhoršení technických parametrů síťového připojení.

Odesláno
Zatím mohu konstatovat osobní zkušenost. Je to u mne / Zlín/ horší než dříve u Karnevalu.

Závěr, uvedený přechod k UPC znamená pro mne zatím výrazné zhoršení technických parametrů síťového připojení.

No nevím jesli změna odezvy o 10 ms se dá nazvat "výrazné zhoršení technických parametrů". :roll:

Odesláno

Dříve před rokem sem měl ping v 8 ráno 10ms a ve spicce v 21.00 20ms.

Ted mam v 8:00 30ms a v 21.00 150ms.

Odesláno

Ale 30% je hodně. Asi potřebujete reálnšjší příklad. Tak např. místo výplaty 21 000,- máte najednou pouze 14 000,- Tak si myslím, že je to výrazné zhoršení domácího přijímu. Přeji hezký den.

Odesláno
Ale 30% je hodně. Asi potřebujete reálnšjší příklad. Tak např. místo výplaty 21 000,- máte najednou pouze 14 000,- Tak si myslím, že je to výrazné zhoršení domácího přijímu. Přeji hezký den.

V tom s vama souhlasim... to já když sem sel ke Karnevalu, tak bych case cekal ze se pingy a technicka kvalita bude zlepsovat a ne zhorsovat :-D a jeste k tomu takhle drasticky :?

Odesláno

Ahoj, chtěl jsem se zeptat.Dneska jsem se náhodou dovolal na infolinku a dozvěděl jsem se mimo to, že za statickou IP ADRESU platím 70Kč a jelikož jsem jí vypověděl a to lze až k 1.11.2007 tak mi bude od příštího měsíce účtována 200kč...což je podle mě blbost.Já uzavíral smlouvy ještě s Karnevalem kde byla cena buďto 70 nebo 90kč teď už přesně nevím,ale přeci tím že Karneval zanikl mám právo zrušit službu bez výpovědní lhůty pokud nesouhlasím s cenou nebo podmínkami,ne??? Podle operátorky jsem tím že jsem s v srpnu zaplatil fakturu souhlasil s jejich cenou...není to blbost???V tu dobu jsem přeci platil ještě Karnevalu a podle jejich ceníku?? Má operátorka pravdu??Dík

Odesláno
Ahoj, chtěl jsem se zeptat.Dneska jsem se náhodou dovolal na infolinku a dozvěděl jsem se mimo to, že za statickou IP ADRESU platím 70Kč a jelikož jsem jí vypověděl a to lze až k 1.11.2007 tak mi bude od příštího měsíce účtována 200kč...což je podle mě blbost.Já uzavíral smlouvy ještě s Karnevalem kde byla cena buďto 70 nebo 90kč teď už přesně nevím,ale přeci tím že Karneval zanikl mám právo zrušit službu bez výpovědní lhůty pokud nesouhlasím s cenou nebo podmínkami,ne??? Podle operátorky jsem tím že jsem s v srpnu zaplatil fakturu souhlasil s jejich cenou...není to blbost???V tu dobu jsem přeci platil ještě Karnevalu a podle jejich ceníku?? Má operátorka pravdu??Dík

Obvykle bývá ve všeobecných podmínkách / a také v Občanském zákoníku /možnost odstoupení od smlouvy pro jednoho či druhého partnera. Také je tam obv. definována možnost odstoupení z důvodů změny podmínek / obv. poskytovatele / se kterými uživatel nesouhlasí. Já jsem tak např. odcházel od O2 loni, když zdražil paušály za pevnou a já používal ADSL 3M. Protože jsem podal žádost do 2 měsíců od změny, nemohli mě ani sankcionovat. Chce si to dobře pročíst uzavřenou smlouvu a podmínky. Zejména partie s nejmenšími písmeny.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague