Přejít na obsah

vhSlim

Uživatel
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele vhSlim

  1. "Vojín Kefalín, čo si predstavíte pod takým slovom konsolidácia?" 🙂 Dobrá, jsem ochoten přistoupit na to, že mi změní balíček z Nekomplet (už v něm nejsou všechny programy, tak název Komplet je irelevantní) na AllInOne a zdraží ho v rámci oné konsolidace zhruba o 200 Kč. 
    Ale pak mám také Internet Gigabit za 899 Kč. Novým zákazníkům teď nabízejí nový tarif Gigabit Lite (stále mluvím o internetu přes kabel, optiku tady nemáme) za 699 Kč. Tak teď jsem zvědav, jestli v rámci té konsolidace budu kromě dražšího TV tarifu převeden také na nový internetový tarif Gigabit Lite.

    Obávám se, že ne, pochybuji že když nabízejí nový tarif levněji, že na na něj budou někoho převádět konsolidace, nekonsolidace, to by muselo být naopak... (Třeba budu ale příjemně překvapen)...

  2. Já to měl tak, že před měsícem jsem přešel z klasiku na komplet a z 300 mb na 1 gb, takže jsem služby navýšil značně, ale akci jsem bohužel asi o 14 dní minul. Teď už je prý pozdě. 

    No nic, třeba mi dá slevu retenční oddělení... 🙂

    • Souhlasím 1
  3. Tak znovu. Když jsem si gigabit jako stávající zákazník pořídil zhruba před měsícem za 899 Kč, tak už to mám takto drahé taky napořád a sleva na 699 Kc, kterou nabízíte teď se mě už napořád netýká? 

×
×
  • Vytvořit...