Přejít na obsah

flacek

Uživatel
  • Příspěvky

    148
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    1

Příspěvky od uživatele flacek

  1. Tak dnes telefonat na VF linku a pritelkyne se svym cislem. U ni byla prepojena na retenci, tam ji nabizeli ten tarif za 49,- a ukonceni cisla ma ke konci zuctovaciho obdobi. U me zruseni bez nabidky retence a zruseni do ctyr dnu. Tak jsem zvedav jak to teda bude. No tim padem po 20letech u VF uz jen internet.

     

  2. Tak jsem app prave vyzkousel, TV je Samsung rok 2021. Nevim jestli jsem zmlsany od konkurence, ale obcas se to chova jako bych nezmackl tlacitko, porad je to takove tezkopadne a obcas neprehledney ze nevim co zmacknout abych se dostal kam potrebuji. Aspon se ale neco deje, treba se to casem vyladi. 

    • Nesouhlasím 1
  3. V praci mame na vsech PC vystup pres DP. Ja si tam do PC dal grafiku, tam mam DVI a ani na jednom PC to nejde. Je jedno jestli mam jeden nebo vice monitoru. Pro normalniho uzivatele je to nepouzitelne. Z meho pohledu kdyby to nebylo, ma to stejny efekt, bohuzel. Kdo chce koukat na TV na netu, bude muset pouzit (a zaplatit) jinou sluzbu. Taky jsem to tak udelal a od VF beru jen net a mam klid. 

  4. V 27. 11. 2021 v 8:42, CableG napsal:

    Protože jsem pořád ještě neprodýchal Vodafon TV appku (a protože se od úterý nikdo z Vodafone neozval, takže zjevně to není nic, co by je zajímalo) využil jsem včerejší Black Friday akce Telly na měsíc zdarma a jsem normálně v šoku... Registrace, instalace aplikace v Apple TV, a normálně to hraje, žádnej problém. Obraz v pohodě, live i záznam, rychle to reaguje, totálně bez problému. Ještě zkusím postupně další zařízení (v rámci toho provozu zadarmo je povolené jen jedno zařízení, kde to může být zprovozněné) ale už teď mám takový pocit, že tímhle se moje - téměř dvacetiletá - kapitola s kabelovou televizí definitivně uzavírá.

    Mam rok, za celou dobu jeden delsi vypadek a jeden kratsi. Ale je to rozdil co??? 🤣 V pondeli vyzkousim Vodafone TV v prohlizeci, ale mam takove divne tuseni, ze to bude porod. Mimochodem, pokud byste chtel na Telly slevu 10% staci poslat SZ 😉

  5. Ted je to rok, co jsem zrusil TV od UPC (mam zalohu jen Start) a nestezuji si. Tv mam vsude, kde je internet. Cenove o cca 100,-Kc drazsi ale funkcni. Za celou dobu jsem resil 3x vypadek, kdy jeden byl delsi. 

    Chapu, kazdy ma jine pozadavky ale v te de dobe byl Kaon fakt nepouzitelny, reakce jak stare XTcko, a porad chybove hlaseni.

  6. U nas je to jak popsal PavelB. Rodice 70+- a nejdrive zacali s HbbTV, nyni u nich jede i IPTV, zrusili satelit a maji pripadne DVB-T jako zalohu. Vyhovuje jim ze si pusti co chteji a kdy chteji, pripadne ulozi a maji 30dnu na shlednuti. Ja osobne na linearni TV nekoukal ani nepamatuji.

  7. Pokud nechceš platit za pronájem zařízení, tak se koukni po bazarech a kup nějaké použité (prokazatelně odprodané!), Ideálně nějaký CA modul, pokud bude za rozumnou cenu a strč ho třeba do skříně a koukej na Horizon Go.
    Jj diky za radu a info, uvidim s cim se ozvou.
  8. S dovolenim se zeptam zde. Resim ted s UPC jednu vec, mam internet + TV a rad bych zrusil pronajem Kaonu ale chtel bych stale mit Horizon GO + internet. Dle operatora z call centra to nejde, a predali pozadavek dal. Radeji se chci ale zeptat i zde, jestli je to mozne nebo ne. Projizdel jsem i kompletni cenik a z toho moc moudry teda nejsem.

×
×
  • Vytvořit...