Přejít na obsah

Beris

Uživatel
  • Příspěvky

    138
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    1

Příspěvky od uživatele Beris

  1. Vsadím se o co chcete, že u jiných poskytovatelů je History TV naprosto v pořádku! Tak jak tomu bylo u areny sport 1, kde v Telly jsem měl vše OK. Vodafone si myslí, že jsme nějací jejich testeři, místo aby si kvalitu hlídali sami!

  2. před 4 hodinami, honza265 napsal:

    Tohle šoupání se sporty mezi stanicemi, to je mor. Každý rok jinak. Já třeba sleduji Euroligu v basketu. Kde to bude dál? Už takhle to dělili jak je napadlo mezi Premier Sport a O2 sport. žádná konzistence. Prostě jsme ve vyčůraném Česku, bohužel to nemůžu jinak říct. Zažil jsem Švédsko, Rakousko, ale nepamatuji si, že by se tam takhle čachrovalo a bylo bambilión sportovních stanic. Nova, O2 a PPF je fakt děs běs. Na to O2 můžu sice taky přepnout, ale bohužel jejich přenos na Philipsu v Android appce v live streamech sportu pocukává (asi věc 50 Hz vs. 60 Hz, aplikace vs. TV zobrazovač, nevím) a nepřišel jsem ani se nedohledal, jak to vyřešit. Koukat se na to sice dá, ale vadí mi to.

    Já se díky tomu pocukávání obrazu (a nejen v app O2, ale i v app Vodafone TV) zbavil OLEDU od Philipsu. Myslím, že to může být i problém androidu. A to ještě poslední aktualizací firmwéru Philips dodrbal synchronizaci videa a zvuku v aplikacích! Teď mám OLED od Samsungu a aplikace jedou dokonale. První TV, u které se vždy nemůžu dočkat, až si ji pustím!

  3. Takže k problému s History HD se přidala stanice arena sport 1. V nezjištěných časových intervalech se obraz i zvuk začne na několik vteřin zadrhávat. Ověřeno i v aplikaci Vodafone TV - stejný prolém. V aplikaci Telly je vše v naprostém pořádku!

  4. Před hodinou, petr-000 napsal:

    Aby zase nebyla taková ochutnávka pro všechny tarify na 14 dní pak šoupnou na tý nové tarify známe Vodafone takhle to udělali i s premiér Sport 1 a 2 

    PS1,2 jede neustále i na Kompletu

  5. před 21 minutami, benassyGT napsal:

    Ja delam ve Vodafonu, více zasvěcen být nemůžu 🤣 zítra se objeví Nova Sport 5 a Nova Sport 6 balíčku sport a v balíčku allinone... Ten kdo má ještě starý UPC classic comfort komplet včetně balíčku sport Tak ten má smůlu funguje to pouze u Nových Vodafone TV tarifu s balíčkem sport.

    Tohle doufám není pravda, nebo Vodafone zažije divoký telefonát!

    • Souhlasím 1
  6. Zdravím. V poslednî době dochází ke kostičkování History HD. U mně problém není, protože se to děje i v aplikaci Vodafone TV. U dalších programů stejného multiplexu vše OK. Psal jsem Vodafonu a plošně problém neevidují. Potvrdí to někdo?

  7. Zdravím.

    Kdy zařadí Vodafone do své nabídky Premier Sport 3? Vypadá to, že UFC bylo definitivně přesunuto na tento program! To by pro mně byla poslední kapka, abych přešel ke konkurenci!

    • Haha 1
  8. před 1 hodinou, Parilp napsal:

    Dobrý den, mám Samsung tv 2020 a zpočátku mi aplikace Vodafone TV fungovala dobře. Avšak poslední dva týdny nefunguje. Objevuje se chybná hláška. Řešil jsem to již s technickou podporou Vodafone i Samsung. Zatím nepomohlo nic a jsem stále bez TV. Máte někdo podobnou zkušenost?. Myslím, že mám problém s aktualizací. Mám stále problematickou verzi z 2.5. a nelze aktualizovat na novější.

    Taky mám TV Samsung 2020 UE50TU8502 a Vodafone TV bez problémů jede. Doporučoval bych aktualizaci firmwéru TV.

  9. Já mám Philips a aktualizace aplikace ničemu nepomohla. Drobné zadrhávání obrazu je tu pořád a to mám nejnovějšího OLEDa. A to ještě přibyly problémy s nezobrazováním některých programů.

    Jenom by mně zajímalo, kdo a na čem aplikaci testuje, než ji dají ven! Tipoval bych to, že asi Stevie Wonder!

×
×
  • Vytvořit...