Přejít na obsah

HKMaly

Uživatel
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele HKMaly

  1. Quote

    na naší stránce s kontakty https://www.vodafone.cz/kontakty najdete vše pohromadě - telefonickou podporu, prodejny i odkaz na on-line kontaktní formulář.

    Ne nenajdu. Mozna to tam najdete vy kdyz vite kde presne hledat, ale rikam vam ze jsem to zkousel a dostal se SEM. Mate tam spoustu "a neni vas problem nahodou tohle" ale na kontaktni formular se jde dostat jen pres prihlaseni ... a to mi nefungovalo nejspis kvuli timeoutu na captcha, podivejte se na muj druhy dotaz https://www.techforum.cz/topic/62166-i-cant-log-in-on-httpswwwvodafoneczmuj/

  2. On 7/3/2023 at 8:03 AM, ToMiR said:

    V každém případě, pokud je modem v režimu mostu (modem mode), tak se na úvodní stránce zobrazuje stav DOCSIS jako offline.

    ... jak se dostanu na stranku modemu kdyz je v rezimu bridge? Zkousel jsem 192.168.1.1, 192.168.0.1 i 192.168.100.1 a pokud mam IP adresu tak nic, maximalne se na nej dostanu kdyz nejsem na internetu a i to jen nekdy.

  3. Since I returned from vacations week ago, I have trouble connecting to some servers. I noticed lot of them are on ioflood.net, including www.egscomics.com, www.aliceandthenightmare.com, although I also have problems with thehiveworks.com (www.tigressqueen.com, cdn.thehiveworks.com). Not sure if those can be related. In any case, can someone look at that? I know the servers work because I can see them from T-mobile network.

×
×
  • Vytvořit...