Přejít na obsah

me22dec

Uživatel
  • Příspěvky

    2
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele me22dec

  1. V 13. 2. 2023 v 9:13, Ondra - Vodafone napsal:

    Pěkný den, s vydáním aplikace pro LG televize počítáme. Podle aktuálního vývoje to vypadá, že dříve bude Samsung, až pak LG. Termín zatím nedokážu říct.

    Když už se rýsuje ten Samsung, můžeme prosím začít škemrat, otravovat a popohánět aplikaci pro LG? 🙂 Vyvíjela se třeba souběžně, nebo se čekalo na Samsung a nyní se ti samí vývojáři přeorientují na WebOS? Díky.

  2. před 2 hodinami, Krevety napsal:

    Nicméně to třízení programů v nových balíčcích teď dává docela smysl.

    Se vší úctou, to si zase tak nemyslím. Dosud jsme v Kompletu (i Klasiku s balíčky) mohli sledovat celá rodina různý mix kanálů. Jak je tomu teď?

    U nabídky Komfort stále můžeme v rodině sledovat např. Disney Channel (je nyní v balíčku Family), k tomu Eurosport (ten je nově v Sport) a třeba i Filmbox Stars (ten je v Cinema)... S novými tarify bychom měli jednoduše smůlu?

    Dle mého se v jedné rodině může někdo chtít dívat na filmové kanály (nyní ve Family) i na sportovní kanály (nyní ve Sport). To už teď nepůjde?

    Díky. 

    před 2 hodinami, Technikus napsal:

    Ono zase, kdo by byl u Vodafone jen s televizí? 

    A ano, kabelovka není špatná, obzvláště, když vás převedou z UPC, nic nenaděláte. Každopádně se dá sledovat v pohodě na více televizích a v PC přes DVB-C tuner, z DVB-C se dají snadno i různé pořady nahrát... Má to své výhody a například starší lidé mají stále starší televizory bez internetu...

    A ještě poznámka pod čarou: Angličtina mi nevadí, ale proč se v Česku dávají balíčkům anglické názvy, to nechápu...

    • Souhlasím 1
×
×
  • Vytvořit...