Přejít na obsah

standaxoxoxo

Uživatel
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele standaxoxoxo

  1. Tento problém mám po několikáté. Chci si spustit daný program zpětně (vysílal se dnes, před pár hodinami) a kliknu na sledovat, obraz a setobox zamrzne a po cca 5 minutách naskočí hláška: Nelze se připojit k serveru nebo došlo ke ztrátě připojení. Připojený jsem, tak nevím, kde je chyba. 

  2. Dobrý den/ahoj všem, vím, že tahle zpráva tu byla x krát, ale přesto se zeptám naposledy. Bude, nebo plánuje se alespoň do budoucna canal+sport nebo premier sport? Všechny konkurenční společnosti (Telly, o2, TMobile atd.) ji v nabídce mají a Vodafone stále nic. Odpověď nevylučujeme je odpověď jako že neplánujeme? Protože tohle tady vždycky někdo z VF odpoví. Děkuji moc za odpověď. 

  3. Opět a zase. Už opravdu nevím, komu z té vaší bandy rádoby "ajtaku" co neumí po roce opravit APLIKACI, VODAFONE TV jako televizi a padající INTERNET. Dnes opět jsem si chtěl pustit ze záznamu pořád. Po kliknutí na přehrát celá obrazovka zamrzla a nic. StB nešel vypnout, nešlo dělat vůbec nic. Asi po minutě naskočila hláška: Nelze se připojit k serveru nebo došlo ke ztrátě připojení. Hmmm, jestli mi zase ti vaší odborníci poradi vypnout a zapnout, tak už opravdu přecházím jinam. Zlate UPC. S Vodafone jsou jen a jen od začátku potíže. A nikdo je neřeší, ale absolutně.  U kanálu Nova Sport je posunutý obraz a zvuk. Vaše odpověď? RESTARTUJTE ZARIZENI. Vážně? To píše nějaký robot nebo mi snad chcete namluvit že tohle píše člověk? Kdybyste byli aspoň trošku loajální a třeba za to že to skoro rok NEFUNGUJE!  napsali, třeba že dáváte nějakou slevu nebo cokoliv. Vůbec. A na tu vaši linku kde musím v prvé řadě poslat všechny svoje údaje které musím hledat buhvikde a pak to stejne hodinu nikdo nezveda protože řešíte blokaci karet 😃😃😃😃 to byla asi poslední kapka. 

    • Souhlasím 1
×
×
  • Vytvořit...