Přejít na obsah

Horizon go na Apple TV


Návštěvník Václav Šulc

Doporučené příspěvky

Návštěvník Václav Šulc
bohužel app pro Android ani Apple TV v ČR zatím nebude

Škoda, když mám štěstí, tak si přes HD DVR MEDIABOX za který platím nehorázný nájem přehraji celý film ve špatné kvalitě obrazu, když mám smůlu, tak se kousne už při úvodních titulcích a končí. Přes Apple TV a iPhone nebo iPod přehraji film vždy celý v mnohem lepší kvalitě. Jedinou obchodní politikou vaší společnosti je za nekvalitní služby ždímat chudáky zákazníky.



Sent from my iPad using Tapatalk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
Návštěvník Pavel23

ja myslím, že podpora Apple TV / Android TV, popřípadě TV od Samsungu, LG a dalších přijde až UPC vyprodá ty otřesné Mediaboxy, kterých se asi někde na skladě válí desetitisíce 🙂 mám tušení že ty appky mají dávno vyvinuté, ale prostě jim ještě nedali zelenou, protože v době kdy každá TV má dostatečný výkon provozovat vlastní operační systém, by v případě vydání aplikace pro tyto platformy zůstaly mediaboxy totálně na ocet. Úplně stejný problém cítím i u O2 s těmi jejich STB.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Václav Šulc
ja myslím, že podpora Apple TV / Android TV, popřípadě TV od Samsungu, LG a dalších přijde až UPC vyprodá ty otřesné Mediaboxy, kterých se asi někde na skladě válí desetitisíce [emoji846] mám tušení že ty appky mají dávno vyvinuté, ale prostě jim ještě nedali zelenou, protože v době kdy každá TV má dostatečný výkon provozovat vlastní operační systém, by v případě vydání aplikace pro tyto platformy zůstaly mediaboxy totálně na ocet. Úplně stejný problém cítím i u O2 s těmi jejich STB.

JJ a nekvalitní STB a mediaboxy bez problémů prodají. Zato CA moduly, se kterými nejsou problémy jsou ochotni jenom pronajmout za 70,- Kč měsíčně (nejpozději za rok a půl je mají zaplacené a dál jen rejžujou) a odprodeji nechtějí ani slyšet[emoji3525].


Sent from my iPad using Tapatalk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Pavel23 napsal:

ja myslím, že podpora Apple TV / Android TV, popřípadě TV od Samsungu, LG a dalších přijde až UPC vyprodá ty otřesné Mediaboxy

 V tom to nebude, Už před časem zde proběhly spekulace, že dokud se nevyřeší spojení UPC a Vodafonu, tak se tyto a a případně další nové služby nebudou zatím zavádět. Takže musíme počkat jak to dopadne.

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to sou kecy appku pro iOS mají a portace na TVOS není nijak složitá na vývoj, Ziggy nebo Ziggo už jí má dávno venku, takže buď by to neutáhly servery, které ZZ nestíhají od samého počátku anebo se bojí, že by TV najednou všichni sledovali nelineárně, argumentovat nějakou akvizicí Vodafonu a zakonzervování současného stavu koncového zákazníka absolutně nemusí zajímat. Přitom streamovat HorizonGo z iPadu/iPhonu přes airplay do AppleTV jim nevadí. Bohužel identickou taktiku zastává O2, které appku pro AppleTV také slibuje už asi dva roky.

  • 150 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Compal bridge, 4x CA modul
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...