Přejít na obsah

Horizon Go


Návštěvník Anonym

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kodl

To je zavadzajuce, Horizon go ide na mnohych android smart tv boxoch (CPU S905X, S912,....).

Konkretne napr. Nexbox A95X alebo Beelink GT1. Mam aj chromecast 1 generacie ale boxy su podstatne vhodnejsie, nie je potrebny ziuaden cast/mirroring naTv....

Ano, měl jsem správně napsat "jediný podporovaný způsob, jak dostat obraz z Horizon Go na obrazovku TV, je použití Chromecast/Google Cast".

U android smart tv boxů je to trochu loterie, jestli na něm bude Horizon Go fungovat v závislosti na verzi Androidu a konfiguraci HW.

V případě použití Chromecast/Google Cast tahle loterie odpadá.

Také je potřeba rozlišovat "Casting" a "Mirroring".

Aplikace Horizon Go provádí "casting", kde stream teče přímo do Chromecastu (nebo jiného zařízení podporujícího "Google Cast"). Obraz je v plné kvalitě, kterou dokáže služba Horizon Go poskytnout, telefon je po úvodním sestavení streamu možné klidně zamknout / vypnout / odnést pryč.

V tomto případě žádnou výhodu v zakoupení a používání dalšího android boxu k TV nevidím.

Ale také nikomu ten android smart tv box nerozmlouvám. Je to fajn věc. Ale pro obyčejného diváka, který chce pořad z Horizon Go zhlédnout na obrazovce TV je Chromecast přece jen výrazně jednodušší a levnější (Chromecast 2 lze pořídit za cca. 1200 Kč). Navíc podpora "Google Cast" se stává integrovanou součástí některých smart TV, takže není třeba dokupovat Chromecast.

Jediná nevýhoda "Castingu" z Horizon Go je, že tato funkce není povolena pro pořady ve videotéce MyPrime. To je ale zřejmě záležitost licenčních práv vyjednaných UPC pro filmy v MyPrime.

Pro živé vysílání i zpětné zhlédnutí "Casting" funguje bezvadně. Mimochodem, ty filmy, které jsou ve videotéce MyPrime snadno oželím :) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řešil se tu Horizon Go pres chromecast(2). Funguje to i bez mobilu/tabletu, například z notebooku, nebo jak to jinak ovládat, když ma někdo hloupý mobil?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, dá se ovládat z prohlížeče Chrome z notebooku.

 

Tak jsem tedy zakoupil a nic. Horizon go v chrome nefunguje. Zkoušel jsem i Win10 Horizon go aplikaci a tam jsem neviděl možnost posílat na Chromecast. Přehlédl jsem něco? Jak správně používat Horizon go na Chromecast z notebboku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, od včerejška mi nefunguje horizon go na pc. Používám mozillu, zkoušel jsem i explorer, ale pokaždé video nelze přehrát a to jak živé tak zpětné přehrávání. Předtím vše fungovalo. Na mobilu a notebooku vše funguje. Jediné co jsem s pc dělal tak jsem měnil RAMku. Nevíte jestli je chyba u mě nebo na straně UPC?. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...