Přejít na obsah

Horizon Go


Návštěvník Anonym

Doporučené příspěvky

Návštěvník hlavsar

Ano jede, kazdopadne se to rozjizdi...

Co me ale hlava moc nebere, je fakt, ze na vlajkove lodi od UPC, HD DVR Mediaboxu, pojede zpetne prehravani buh vi, kdy....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den. Když používám horizon go v počítači tak mi u hd programů neustále padá kvalita zobrazení. Chvíli je to v hd a pak to zase klesne v rozlišení. Používám firefox a silverlight. Nejvíce se to projevuje u živě vysílaných programů. Internet mám 200/20. Nevíte čím to může být.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

czkevin36 > Kvalita se automaticky nastavuje podle dostupného datového toku, takže pokud vám kvalita klesne, tak je v tom okamžiku nižší než je pro dané video potřeba. I když uznávám, že u připojení 200/20 no nezní moc pravděpodobně.

 

Nestahujete zároveň něco (nebo třeba nestahují windows/jiné programy na pozadí aktualizaci)? Nebo člen rodiny na jiném počítači? Neprobíhá nějaká synchronizace (PC - server/nas)? Nemáte na routeru špatně nastavené QoS? Jste připojen na router kabelem nebo přes wi-fi? Nedochází k rušení wi-fi sousedem na stejném kanále? Atd., těch možností prostě může být mnoho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Problém se děje jen na počítači nic se nestahuje neprobíhají žádné aktualizace připojení je přes kabel. Co je to qos vůbec nevím. Chyba se projevuje kdykoliv není den kdy by se tak nedělo. Spíš si myslím že bude problém u firefoxu. Vyzkoušel jsem IE 11 a tam se tak neděje. Nevíte někdo kde bude problém?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to je rada jako hrom. Mlčeti zlato. Ještě jsem si všiml že po spuštění dochází u firofoxu k občasnému dočítání. Zajímá mě proč se tak děje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už mi jede Zpětné zhlédnutí na Horizon Go.

Jsem jedinej nebo ještě někomu? :)

Také jede, ale proč nejsou ke zpětnému zhlédnutí dostupné všechny programy u daného kanálu? Např. u NovaSport1 nejdou Zpětně zhlédnout všechny zápasy z tenisového turnaje v Římě - "ATP Word Tour Masters 1000 - Řím" jsou tam jen některé zápasy a některé chybí? Např. ve čtvrtek 12.5.Podle jakého klíče se vybírají pořady, které budou přístupné ke zpětnému zhlédnutí a které ne? Předpokládal jsem, že pokud je daný kanál vybrán pro Zpětné zhlédnutí budou tam dostupné všechny odvysílané pořady :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda

Ono už to tady několikrát ve více diskuzích proběhlo, že pokud sledujete Horizon Go na počítači/noteboku, je nejlepší používat IE 11. Na Chromu a Edge to neběží kvůli Silverlightu vůbec a u Firefoxu u většiny uživatelů s menšími či většími problémy (sekání, dlouhé načítání atd.).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...