Přejít na obsah

Horizon Go


Návštěvník Anonym

Doporučené příspěvky

Návštěvník Octavinek

Nastavil jsem to tchánovi na PC, švagr mu tam nainstaloval CCCleaner a projel PC a od té doby Horizon nejede, nejdříve to psalo, že tam není Silverlight, tak jsem ho odinstaloval a znovu nainstaloval, nepomohlo. Tak jsem obnovil systém, a teď je tam černý prázdný obraz a nic? Nevíte jak postupovat? Nechci kvůli tomu přeinstalovávat PC!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mi na Nexusu 7 prave nabehla aktualizace na Android 5, a aplikace prestala prehravat TV. Nepomohlo ani odinstalace a nova instalace.

 

To je bohužel nevýhoda řešení postaveného na jednoúčelové aplikaci pro konkrétní OS. Sám se divím, že v dnešní době kdy je operačních systémů tolik a updaty a nové verze vycházejí několikrát ročně, se firma vydá touto cestou. Je totiž mimořádně nákladné držet aplikaci funkční a aktuální pro všechny nejrozšířenější verze OS na trhu a když ještě vezmeme do úvahy různé nadstavby Androidu od výrobců, různě pozměňující jeho funkčnost, tak není otázkou jestli se jim podaří aplikaci zprovoznit pro všechny zákazníky s Androidem, protože odpovědí je jednoznačné ne. Oni tu aplikaci nakonec přizpůsobí pro 5.0, ale bude to trvat jistý čas, zjistit jaké jsou změny v nové verzi, proč to nechodí, napsat novou kompatibilní aplikaci, zajistit aby zároveň chodila i na starší verzi OS, otestovat na zařízení od více výrobců s různými nadstavbami a ověřit funkčnost a následně vydat. Ale i po tomto procesu se najde vždy dost lidí, kterým to nepojede. A mezitím vyjde update na 5.01 a může být zas vše jinak.

 

Nastavil jsem to tchánovi na PC, švagr mu tam nainstaloval CCCleaner a projel PC

 

CCleaner promazal registry a vymazal i cookie z prohlížeče, takže není žádný div, že to nejede. Zkuste si spustit nastavení Silverlightu a na záložce "Přehrávání" zjistit jestli máte zaškrtnuto "Povolit stahování a aktualizace komponentvyžadovaných k přehrávání chráněného obsahu".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Anonym

Taky vám včera vypadávala Nova Cinema ? Chtěl jsem se dívat na smartphone na Tajemný hrad v Karpatech a vždy se to na sekundu dvě pustilo a pak zastavilo. Teď Horizon GO v mobilu nejede vůbec, ani se to nepřihlásí. :scratch:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník potrok

Může mi někdo poradit,proč nemohu na novém notebooku sledovat Horizon Go ? Po spuštění programu mi to vždy napíše: " DOŠLO K CHYBĚ Omlouváme se, video nyní nelze přehrát " a to jak na IE tak i na Mozille. To trvá od samého začátku spuštění služby. Na starém pracovním notebooku služba chodí OK, ale na něm to nepotřebuji. Na obou PC jsou Win7 , IE11 a Mozilla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...