Přejít na obsah

Internet + TV (Klasik)


Návštěvník ApacheSK

Doporučené příspěvky

Návštěvník ApacheSK

Ahoj, rozmýšľame o tom, že by sme si objednali 500Mbit + TV Klasik, kedže je v zľave za 16.80€, ale zaujíma ma jedna podstatná vec, a to je, ako funguje, ako je oddelená (IP)?TV od Internetu, pretože poznám veľa operátorov, najmä malých lokálnych, ktorí poskytujú IPTV s internetom pričom settopbox je až Za Routerom, a takto zvykne sa stavať, že i malá záťaž internetu vie rozsekať televíziu, a tak ma zaujíma ako moc je závisla kvalita vysielania TV pri zaťaženi internetu, celkom ma to zaujíma ,pretože Koaxiál samozrejme je len koaxiál, a nie optika, a má nižšie limity, tak som zvedavý, ako sa cez to tlačí 500Mbit a k tomu TV alebo priamo v tej rýchlosti

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ApacheSK

ako viem Že nie je to IPTV, ale že ide to v jednom kábli, tak som to myslel, a čo ohľadom CA modulu? radšej cez ten media box alebo rovno CA modul?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník upcman

ApacheSK, internet ma svoju modulaciu a televizia tiez. Jedna sluzba od druhej je nezavisla. Nema to vplyv na kvalitu obrazu a rychlost pripojenia. Pokial mas vykonny pocitac tych 500mbit dosiahnes. Co sa tyka Ca modulu musi telka podporovat dvb+c. Ja by som si radsej priplatil za balicek komfort, ponuka viac kanalov a sluzby tv archiv a my prime su zahrnute v sluzbe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Modulaci neřeš, internet a televize každý vysílají na jiných frekvencích a navzájem se nijak neovlivňují jsou tu dvě naprosto oddělené služby.

A jestli použít set top box nebo CA modul záleží na tom Jaké služby chceš využívat Pokud chceš sledovat TV archiv který by měl být součástí i nabídky Klasik, nebo si něco nahrát na externí disk pokud to neumí tvůj televizor , nebo si například připlatit za videotéku My Prime, pak si pořiď setobox v opačném případě bych šel do CA modulu, protože je zbytečné mít dva ovladače a také setobox bude mít určitě pomalejší ovládání než tvůj televizor.

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...