Jump to content

Nové stanice

Pavel m
Message added by Ondra - Vodafone,

Přehled programů pro aktuální nabídku zde, pro původní nabídku Klasik/Komfort/Komplet zde, frekvenční přehled pro CA modul zde, přehled pro TV Start zde, přehled regionálně vysílaných stanic zde.

Recommended Posts

Vůbec se nebojím to napsat.A napíšu to klidně znova.Tv8 a Tv ABC jsou zlodějské tv a v rámci některých svých pořadů i vymivají lidem mozek.Aspoň z mého pohledu.Na druhou stranu jsou lidi  většinou svépravní,takže je jejich svobodna vůle, ze těm rádoby věštcům zavolají a ještě tomu věří.Nebo že věří tomu,že ty sklíčka,co vydávají za bůhvico,jsou originály.Ale jak se říká,nechci slevu zadarmo.Nakonec se určitě diví,až jim dojde účet za telefon,kolik ze musí zaplatit.

• Agree 3
  • Super 500 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • CAModul
  • Brno-Kohoutovice

Stanice může vymývat mozek jenom tomu, kdo si ho vymývat nechá. A pokud je takový člověk svéprávný, pak je to jeho věc a všech ostatních zcela zbytečná starost.

Jinak tedy TV shop jako je na ABC TV je i na Barrandově a snad ještě na pár dalších stanicích (tuším na CS Mystery jsem něco jednou zahlédl). A opět je každého soukromá věc, jestli tam volá a nakupuje nebo ne.

Výše uvedeným pochopitelně nechci popírat, že jak ABC TV, tak i TV8 jsou pro mě jenom sra*ky, bez kterých bych se v kabelovce klidně obešel.
  • Agree 3
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

• Help center

Hezký den, díky za upozornění, nejsem fanoušek TV8, takže jsem přehlédl, že jde o posun, nikoliv o nové zařazení 🙂 V příspěvku jsem to upravil. 

@namec Jestli se to děje i po vypnutí a zapnutí boxu, tak nám prosím buď zavolejte na 800770077, nebo nám pošlete fotku a popis přes https://tam.je/forum a předáme k prověření. Díky 🙂

• Optical 500 Mb/s
  • Premium 5G
  • Komplet
  • VTV Premium box
  • Pardubice

Náhodou, když stará mama zapne tenhle kanál omylem před pátou a zažije šteklivá videa nejen pre pánov, tak to musí být ráno doma mazec :-)
rebo: respekt za tu práci s přepsáním, pobavilo mě to.

• -
  • -
  • Komplet
  • Takový bílý, nastojato
  • Praha Žižkov