namec Posted April 3, 2022 Share Posted April 3, 2022 Vůbec se nebojím to napsat.A napíšu to klidně znova.Tv8 a Tv ABC jsou zlodějské tv a v rámci některých svých pořadů i vymivají lidem mozek.Aspoň z mého pohledu.Na druhou stranu jsou lidi většinou svépravní,takže je jejich svobodna vůle, ze těm rádoby věštcům zavolají a ještě tomu věří.Nebo že věří tomu,že ty sklíčka,co vydávají za bůhvico,jsou originály.Ale jak se říká,nechci slevu zadarmo.Nakonec se určitě diví,až jim dojde účet za telefon,kolik ze musí zaplatit. 3 Quote 500 Mb/s ∞ GB Komplet CAModul,VF box premium Brno-Kohoutovice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 Stanice může vymývat mozek jenom tomu, kdo si ho vymývat nechá. A pokud je takový člověk svéprávný, pak je to jeho věc a všech ostatních zcela zbytečná starost. Jinak tedy TV shop jako je na ABC TV je i na Barrandově a snad ještě na pár dalších stanicích (tuším na CS Mystery jsem něco jednou zahlédl). A opět je každého soukromá věc, jestli tam volá a nakupuje nebo ne. Výše uvedeným pochopitelně nechci popírat, že jak ABC TV, tak i TV8 jsou pro mě jenom sra*ky, bez kterých bych se v kabelovce klidně obešel. 3 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted April 4, 2022 Help center Share Posted April 4, 2022 Hezký den, díky za upozornění, nejsem fanoušek TV8, takže jsem přehlédl, že jde o posun, nikoliv o nové zařazení 🙂 V příspěvku jsem to upravil. @namec Jestli se to děje i po vypnutí a zapnutí boxu, tak nám prosím buď zavolejte na 800770077, nebo nám pošlete fotku a popis přes https://tam.je/forum a předáme k prověření. Díky 🙂 Quote Optical 500 Mb/s Premium 5G Komplet VTV Premium box Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
namec Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 @Ondra - VodafoneSe nedivím,že nejsi fanoušek TV8.Toho fanouška této stanice bych chtěl poznat.Takový se bude ale asi těžko hledat.😀 3 Quote 500 Mb/s ∞ GB Komplet CAModul,VF box premium Brno-Kohoutovice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 Náhodou, když stará mama zapne tenhle kanál omylem před pátou a zažije šteklivá videa nejen pre pánov, tak to musí být ráno doma mazec :-) rebo: respekt za tu práci s přepsáním, pobavilo mě to. Quote - - Komplet Polofunkční box, stálesvítící modem Praha Žižkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack_6428 Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 Už běží ta Ukrajina Nickovská? 1 1 Quote Internet 300 Jiná služba TV Komplet Kaon Hlavní město Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy Kindernay Posted April 5, 2022 Share Posted April 5, 2022 Místo jedné z rezerv už začala vysílat Baby TV. 2 Quote Internet 150 - TV Komplet CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
namec Posted April 5, 2022 Share Posted April 5, 2022 Přes modul naladěna i TV Blansko.Premiovy stb zatim nic Quote 500 Mb/s ∞ GB Komplet CAModul,VF box premium Brno-Kohoutovice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy Kindernay Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 Na místě jedné z rezerv už vysílá i ten ukrajinský Nick. 1 1 Quote Internet 150 - TV Komplet CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack_6428 Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 Mně fascinuje, že tohle tam přidají hned, ale tunu jiných smysluplnějších a snáz dostupných kanálů stále ne. 7 Quote Internet 300 Jiná služba TV Komplet Kaon Hlavní město Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts