Jump to content

Nové stanice

Pavel m
Message added by Ondra - Vodafone,

Přehled programů pro aktuální nabídku zde, pro původní nabídku Klasik/Komfort/Komplet zde, frekvenční přehled pro CA modul zde, přehled pro TV Start zde, přehled regionálně vysílaných stanic zde.

Recommended Posts

No, bohužel v tom novém Vodafone STB kanály přesouvat nejdou. Nebo jdou a já na to jen nepřišel? Navíc, matka bydlí dost daleko ode mě a já se k ní v dohledné době nedostanu, takže to musím řešit po telefonu 😞

No, teď už matka ví kam přepnout a zbytek nechám na otce, až se vrátí ze služební cesty. Ať se taky baví 😋

Tak chvíli to máma vydrží to přepínání mezi ČT1 A ČT1 JM a pak až k ní dojedeš,tak se určo zadaří do dát do stavu,v jakém to bude mamce vyhovovat

https://www.vodafone.cz/pece/televize/videonavody-tv/

@Ondra - Vodafone Asi by chtěl poladit trochu STB.Po naladění stanice 1+1se objeví na pozici 159.Na této pozici je soubězně i TV Seznam.

20220304_190003.jpg

• Haha 1
  • Super 500 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • CAModul
  • Brno-Kohoutovice

Zeptal jsem se na FB PrahaTV, proč ukončili smlouvu s Vodafonem a tohle je jejich odpověď:

Dobrý večer, děkujeme za Váš dotaz. Bohužel jsme nemohli přistoupit na smlouvní podmínky s poskytovatelem. Spolupráci jsme proto ukončili. Všechny reportáže i pořady zveřejňujeme na našem webu prahatv.eu. Chápeme, že to není uživatelsky úplně pohodlné, nicméně věříme, že nám zachováte přízeň. Přejeme klidný zbytek večera i nadcházející víkend. Redakce PrahaTV

Tak nevím, ale z té odpovědi to na mě nepůsobí tak, jako by to bylo jednostranné rozhodnutí Praha TV, ale že bude možná vina i na straně Vodafonu 😕

• Basic 250 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CA modul
  • Praha

Díky. Teď už je otec doma, tak si s tím pohrál a už je to prý všechno tak, jak rodiče chtějí a potřebují.

To teď budeme v Brně sledovat regionální ČT z Prahy? A navíc s popiskem v EPG, že se jedná o zprávy z regionů z roku 2020?

To to zase někdo pěkně "pohnědil".

Nebo kde najdu ČT JM, když na jejím místě je Praha?

IMG_20220309_180450.jpg

Edited by Zlaťák
  • Haha 1
  • -
  • -
  • Klasik
  • Technicolor, 4x CA modul
  • Brno