Jump to content

Nové stanice

Pavel m
Message added by Ondra - Vodafone,

Přehled programů pro aktuální nabídku zde, pro původní nabídku Klasik/Komfort/Komplet zde, frekvenční přehled pro CA modul zde, přehled pro TV Start zde, přehled regionálně vysílaných stanic zde.

Recommended Posts

3 hours ago, Adolf.Shitler said:

A pokud jde o ta tvoje studia, tak samozřejmě nějaké lokálky, pro které je cena základem, se na IP vrhnout mohou, to nerozporuji.

No.. ak myslis, ze BBC, ARD a ZDF, RAI su lokalky 😁 a to nehovorim o CNN, CBS, Fox z druheho brehu.. ten proces prebieha uz niekolko rokov (a firmy ako Matrox, Nevion a dalsie maju z toho slusny kseft).. ako divakovi ti to moze byt uplne jedno, ci to strihaju a distribuuju cez 16mm film, SDI alebo IP.

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Klasik
  • Sagemcom F3896LG, CA moduly
  • Bratislava
  • Speedtest

Před hodinou, Adolf.Shitler napsal:

OK, měl jsem za to, že se signál v Praze moduluje do DVB-C přímo bez IP mezičlánku někde ve městech a takto jde po celé republice. Ale asi zná VF důvody, proč je tomu jinak...

NO, ono to takto běží už více jak 10 let ...

• Agree 3
  • -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC

před 4 hodinami, Adolf.Shitler napsal:

OK, měl jsem za to, že se signál v Praze moduluje do DVB-C přímo bez IP mezičlánku někde ve městech a takto jde po celé republice. Ale asi zná VF důvody, proč je tomu jinak...

Ano, v začátcích, při 4 streamech, to běhalo přes SDH16

• Agree 1
  • -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli nově přidané stanice, hlavně tedy Love Nature HD (o ruské filmy mi ani tak nejde), je přidán pro zákazníky UPC do všech balíčků nebo jen do nejvyššího. Mně totiž dodnes nefunguje v tarifu Komfort+ a to ani po restartu STB (HD DVR Mediabox). Sport Arena 2 v HD kvalitě vysílá, už to není taková mazanice jako dřív.

Děkuji za odpověď.

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Vodafone TV STB
  • Praha