Libor Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 Po polnoci už nevysiela Megamax ,Šlágr TV ,MTV Live HD - Čierna obrazovka ,Rik HD premenovaná na Jojko , Quote - - TV Komfort CA modul Svätý Jur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel m Posted January 1, 2020 Author Share Posted January 1, 2020 (edited) u nás v ČR vypnuty programy Megamax ,TV 5 .Ruské programy zatím hrají v balíčku Komplet. Edited January 1, 2020 by Pavel m Quote Kabel 1000 Mb/s - Komplet VTV box ,CA modul ,Vodafone Station: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
zofre Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 Megamax ukoncil vysielanie v strednej europe ( https://www.lupa.cz/aktuality/megamax-na-ceskem-trhu-konci-o2-tv-zaradi-stanici-nicktoons/ ) Slagr TV naozaj asi vypli, MTV Live HD mi funguje bez problemov, asi to bol iba vypadok. 1 Quote - - - - Bratislava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuchs Tomáš Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 (edited) U mňa sú vypnuté Megamax, Šlágr TV, Arena Sport 1 HD, Arena Sport 1 SD a Arena Sport 2 SD. MTV Live HD mi funguje normálne. V Horizon Go na apke v Androide mám už Jojko s novým názvom a logom. Edited January 1, 2020 by Fuchs Tomáš 1 Quote 500 Mb/s - Komfort Router Compal, CA modul, HD Mediabox Bratislava IV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libor Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 Arena sport už nieje ani v Horizon Go cez appku A som zvedavý na zajtrajšie zmeny v UPC SK. 1 Quote - - TV Komfort CA modul Svätý Jur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libor Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 Po ručnej aktualizácii zoznamu kanálov sa už na všetkých spomínaných staniciach zmenil názov na rezerva . MTV Live HD je už funkčná . Tak to vyzerá že sme dostali novoročný darček od UPC 😔 1 Quote - - TV Komfort CA modul Svätý Jur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuchs Tomáš Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 (edited) Tak ako bolo avizované, dnes pribudli v digitálnej TV na Slovensku nové programy: ORF III, TRT World, TVE Internacional a TVP Polonia, všetky v SD. V Horizon Go som zatiaľ nezaznamenal žiadne zmeny. Edited January 2, 2020 by Fuchs Tomáš 3 Quote 500 Mb/s - Komfort Router Compal, CA modul, HD Mediabox Bratislava IV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuchs Tomáš Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 ORF III, TRT World, TVE Internacional a TVP Polonia sú už aj v Horizon Go - zatiaľ však s nefunkčným EPG a bez obrazových stránok v zozname programov (sú tam len ich príslušné logá). Quote 500 Mb/s - Komfort Router Compal, CA modul, HD Mediabox Bratislava IV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 V 26. 12. 2019 v 7:44 PM, William_ napsal: Jak pro koho je tato nabídka lákavá, mně to třeba vůbec nic neříká a raději bych byl za ten německý balíček. https://www.parabola.cz/zpravicky/31755/serialove-novinky-zima-jaro-2020-by-rai/ Super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest William_ Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 před 18 hodinami, SibiřCZ napsal: https://www.parabola.cz/zpravicky/31755/serialove-novinky-zima-jaro-2020-by-rai/ Super. ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts