Jump to content

Nové stanice

Pavel m
Message added by Ondra - Vodafone,

Aktuální přehled programů zde, frekvenční přehled pro CA modul zde, přehled pro TV Start zde, přehled regionálně vysílaných stanic zde.

Recommended Posts

Zdravím ty nové přidané programy jsou fajn a určitě chválím. Ale chtěl bych se zeptat jak to vypadá s tím avizovaným německým balíčkem. Mluví se o něm již minimálně rok a stále nic. Děkuji za odpověď.

Guest smetanova

Dávid, kedy zmeny v programovej ponuke prebehnú na Slovensku ?  To je naozaj taký problém uskutočniť zmeny zároveň v Čechách aj na Slovensku ? 

Guest smetanova

Tak tomu vysvetleniu nie dosť dobré rozumiem... Viasaty v HD predsa mohli byť zaradené na Slovensku už v utorok ako v ČR. Viem, že Očko stanice na Slovensku neplánujete zaradiť. 

Z toho, že boli začiatkom týždňa zrušené viaceré analógové programy predpokladám, že na Slovensku sa musí najprv uskutočniť "technologická úprava", ktorá umožní využiť uvoľnené frekvencie pre digitálnu televíziu. Preto možno aj ten rozdiel v termínoch zmien v Čechách a na Slovensku. Alebo sa mýlim?

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Router Compal, CA modul, HD Mediabox
  • Bratislava IV.

HD programy Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explore, Mňau a C Music sa už objavili aj u nás na Slovensku v Horizon Go. Zatiaľ však bez údajov v EPG a okrem toho sa niektoré z nich vôbec nedajú otvoriť resp. ak sa ich podarí naštartovať, tak po chvíli sa zastavia a následne ukončia aplikáciu pre Horizon Go. V televíznom rasteri sa naďalej nič nezmenilo.

Edited by Fuchs Tomáš
  • Like it 1
  • 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Router Compal, CA modul, HD Mediabox
  • Bratislava IV.

Zdravím, od jesene má stanicu ČT SPORT na Slovensku v ponuke prakticky celá podstatná konkurencia, no  UPC, samozrejme ako vždy, reaguje svojím osvedčeným

" NEPLÁNUJEME!!! ". Pýtam sa teda, dočkáme sa aj my tejto stanice niekedy?

Guest William_

Nevidím důvod proč by měla sportovní stanice jejíž obsahem je spousta sportů a utkání které už vysílají slovenské TV stanice, měla být vpuštěna do SVK nabídky?

Edited by William_
Oprava

Wiliam ak chceš na Slovensku sledovať trebars Ligu Majstrou tak môžeš kludne ak tak na Digisportoch  alebo Orangesportoch . Ale to predsa znamená že zruším UPC a prejdem ku konkurencii !!! A nehovoriac o tom že počas zápasu bude to vaše Čt sport blokované pre nás  (geoblokácia ) . Je to veru smutné že konkurencia má vašu športovú stanicu a UPC na Slovensku ako snáď jediná nie. Nie som fanatický fanda futbalu , ale druhých viem aspoň pochopiť . Radše povec či poznáš aspoň jednu Slovenskú športovú stanicu čo dáva aspoň niečo pozeraťelné  . Ja osobne o takom niečom neviem .

• -
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul
  • Svätý Jur

Guest Milan SK

No ja si osobne myslím, že pre športovcov mal byť už dávno vytvorený špeciálny balíček, nakoľko ja šport nepozerám a tak mi tie programy ani nechýbajú ale je tu kopa ľudí čo chcú športové programy...