Přejít na obsah

Nové stanice


Pavel m

Doporučené příspěvky

před 6 hodinami, notizia napsal:

Pokud Vodafone zařadí Boomerang pouze s ENG audiostopou jako u Skylinku nebo jen s ENG + HUN jako u O2 a ne s možností dalšího výběru polštiny nebo ruštiny k angličtině jako u freeSATu kde je ještě navíc možnost výběru z maďarštiny a rumunštiny tak to nemá asi ani cenu zařazovat.

 

Já si teda myslím, že to cenu má. Podle mě u nás umí aspoň trošku anglicky mnohem víc lidí než polsky, rusky, maďarsky nebo rumunsky - tyhle jazykové stopy imho moc lidí nezajímají. Spíš by bylo super, kdyby Boomerang lokalizovali do češtiny, ale já za něj budu rád i v té angličtině.

  • Basic 250 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CA modul
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník notizia
před 3 hodinami, Tommy Kindernay napsal:

Podle mě u nás umí aspoň trošku anglicky mnohem víc lidí než polsky nebo rusky  - tyhle jazykové stopy imho moc lidí nezajímají.

Polština je dle mě dost srozumitelná ke sledování televize a navíc kdo umí aj používat mozek tak ji dle mě musí rozumět oproti jen poslouchání rozhlasu a podobně. Za další v nedávné minulosti byla ruština povinný zahraniční  jazyk od druhého stupně ZŠ. Osobně preferuji polštinu před ruštinou (aj když nejsem ze severní Moravy nebo ze Slezska ale z jihovýchodní Moravy) místo angličtiny pokud není česká nebo slovenská lokalizace.  Nevidím jediný důvod v tom aby operátor ponechal aj tu polskou a ruskou audio stopu pokud součástím distribučního streamu když tyto audia zabírají minimum datového toku . V minulosti jsem úspěšně žádal Davida UPC aby ke kanálům Docubox HD, Fast and Fun HD a Fightbox přidal aj polská a ruská audiostopa když je v distribuci těchto stanic a to aj na Eutelsatu 6 16,0°E.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník notizia

Na 578 MHz (Mux s Barrandov Krimi HD, CCTV 4, CGTN, GGNT Dokumentary, Euronews DE, Euronews HD, KBS World HD, Kino Barrandov HD, 2x rezerva a TA 3 HD) je nově jedna rezerva neveřejně aktivní a pod kódem. Video PID: 0x10a1 (4257d), Audio PID: 0x10a2 (4258d) a Audio PID: 0x10a3 (4259d). Video po krátkém testování ukazuje bitrate asi od 2400 až do 6500 kbit/s a obě audia s identifikací "Česky" jsou po 2x 192 kbit/s. Teletext není aktivní a podle mě je to možná test zbytečné stanice Prima STAR.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
Quote

Nova získala práva na Ligu mistrů, italskou Serii A, německou bundesligu a španělskou La Ligu či Anglický pohár. Elitní soutěže umístí na své nové kanály Nova Sport 3 a Nova Sport 4, které lze sledovat na televizích mobilních operátorů O2 a T-mobile či na Slovak Telekom/Digi Slovakia.

https://www.idnes.cz/fotbal/pohary/televizni-vysilani-fotbalu-nova-sport-o2-tv-t-mobile.A210803_154613_fot_zahranici_min

Takže O2 i T-mobile budou tyhle nové programy nabízet. A hádejte co Vodafone...

  • 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Risoner.77
Citovat

Jak kdyby toho sportu už nebylo přehršel

hodně sportovních kanálů možná je. ale kdy na  UPC / Vodafone  běžela v posledních letech Liga mistrů nebo třeba španělská La Liga? takže přínos by to byl určitě. 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...