Přejít na obsah

Nové stanice


Pavel m

Doporučené příspěvky

Návštěvník notizia
před 1 hodinou, Tommy Kindernay napsal:

, ale nenaladila se mi TVS (asi TV Slovácko). Místo ní jsou tam jen dvě rezervy.

650,00 MHz je tzv. regionální Mux a naposledy byla u UPC česká republiky rozdělena na tři oblasti a to následovně. Celé Čechy kromě jižních kvůli ORF které byly naposledy nesmyslně  připojeny k původnímu socialistickému Jihomoravskému kraji. Dříve byli jižní Čechy samostatně a nějaký chytrák ještě za dob UPC je nesmyslně připojil k bývalému Jihomoravskému kraji zřejmě jen kvůli tomu aby se ušetřilo navíc pá korun. Takže např. ve Zlínském kraji jsou dvě regionálky až někdy z jižních Čech a např. TV Beskyd (nevím jestli je ještě pořád v nabídce pro severní Moravu ze Slezskem) ze sousední oblasti tu není. Dále ty již zmíněné jižní  Čechy společně s celým původním socialistickým Jihomoravským krajem. A ta třetí oblast je původní socialistický Severomoravský kraj. TV Slovácko nikdy nebylo v DVB-C v Čechách a později se přidalo aj pro severní Moravu ze Slezskem co vím ještě podle sdělení od bývalého UPC. Nevidím jediný důvod k tomu aby TVS / TV Slovácko která je určena pro východní oblast táhnoucí se podél moravsko-slovenské hranice (kde jsou přebírány aj zpráva ze slovenských regionálek (od Hodonína až po Valašsko (Vsetín, Valmez atd.) byla šířena v Čechách. TV Slovácko s TV Polar je Od UPC celorepublikově v DVB-T co vím a pokud to tak stále je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník notizia

" a Polar bych si v nabídce DVB-C přál, !

 

Vidíš a u nás bývalé TV Slovácko a současné TVS jede velmi často a díváme se co se děje aj na Slovensku jen kousek za hranicou. Já bych taky rád v DVB-C TV Polar který je pro sousední oblast která je blízko a hlavně že tam máme nesmyslně jakousi  JHTV (asi Jihohradecká TV) společně ještě s Jihočeská televize kterou máme úplně na konci seznamu a to ještě za totálníma capinama  TV 8 HD s ABC TV. Opravdu logika mít regionálky až  skoro z úplně druhého konce republiky a hlavně že tam nemám skoro místní TV Polar a TV Beskyd!!! Dodneška mě nikdo z UPC logicky nevysvětlit proč došlo k sloučení dříve dvou samostatných Regionů "jižní Čechy" a "jižní Morava" do současného společného pro obě tyto oblasti. Už vidím někoho v jižních Čechách kterého zajímá co se  děje úplně na východě Moravy u slovenských hranic a aj na Slovensku za moravskoslovenskou hranicí. Zrovna tak jak nás tady nezajímá kdo si s odpuštěním prdne v jižních Čechách a podobně. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník notizia

" Že by Jižní Čechy (tedy přesněji Českobudějovicko a Jindřichohradecko) a Jižní Morava měly společného souseda - Rakousko? "

 

Víte vůbec o čem jsem vlastně psal? Máte jedině pravdu v tom že Rakúsko má za souseda z České republiky Českobudějovicko a Jindřichohradecko společně s  Jižní Moravou a jinak už v ničem. Já mám kabel UPC už skoro devět nebo deset roků a na jižní Moravě nikdy nebyly ty stanice JHTV a Jihočeská televize aj když v kabelu na Českobudějovicku a Jindřichohradecku v kabelu v rámci regionálního muxy byly zrovna jak tam byly aj  rakouské TV jako na jižní Moravě. To znamená že původně byly dva rozdílné regionální muxy s ORF a ATV. Jeden byl pro to Českobudějovicko a Jindřichohradecko kde navíc k tem rakouským nebylo TV Slovácko a Městská televize Otrokovice a druhý s ORF a ATV pro jižní Moravu zase neměl JHTV a Jihočeskou televizi. Já řešil pro to tak UPC nenechalo a po určitě době z těchto dvou muxu udělali jeden společný pro oba dva regiony společně.  Někdo hledě ušetřit pár stokorun měsíčně, že? Víte vůbec co je podstata regionálního Muxu? Mají tam byt hlavně místní regionálky nebo blízké a ne z druhého konce republiky a na úkor těch dost blízkých k těm místním. Zřejmě nesnesete kritiku a hledíte mě asi přesvědčit o tom že černá je bílá a že kula je hranatá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je to trochu složitější,

s příchodem platformy Horizont se ČR rozdělila pouze na 3 regiony z důvodu konfigurace STB.

To že se někde vysílají nějaké "lokální" stanice typu Polar TV, TVS, V1, RTM, Brno TV .. také záleží na nich, pokud chtějí vysílat i v jiných regionech, musí se domluvit s VF.

TVS také nejprve vysílalo na Jižní Moravě a následně bylo přidáno i na Severní Moravu.

Pokud ty stanice chtejí, mohou být i "celorepublikové". To šetření je na jejich straně, nikoli na straně VF

A třeba takový ZAK TV stratil zájem být vysílán u VF a proto od ledna není v nabídce

A o ničem se s vámi nedohaduji, já o tom, jaké se kde vysílají programy nerozhoduji.

 

 

  • -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...