Přejít na obsah

Nové stanice


Pavel m

Doporučené příspěvky

Návštěvník notizia
před 16 hodinami, cvancara napsal:

Koukam na tu LALA TV a jsou tam obe stopy - Cz i Sk. Ne jenom Cz, jak nahore nekdo pise.

Jenže vy jste viděl situaci až někdy za devět nebo deset hodin po tom co jsem to psal. V té době tam byla opravdu k výběru pouze jedna audiostopa CZ, následně jsem také volal na Vodafone proč nejsou zařazeny obě dvě audiostopy a pak tam tu SK stopu někdy později přidali když tam jsou obě.

před 15 hodinami, technik napsal:

Opravdu si myslíte, že na těch jazykových mutacích bude něco rozdílného?

 

před 2 hodinami, technik napsal:

jj, viděl jsem, jen si myslím, že ten co to psal netuší, že v obou stopách je "stejný" obsah. Takže stačí pouze jedna stopa (a je jedno zda cze nebo slo)

Dobrý den, nechci se zbytečně dohadovat a co si tak předem raději ověřit jestli je ta CZ a SK audio stopa opravdu rozdílná nebo ne než pochybovat o tom že jsou rozdílné a v pozdějším příspěvku už psát "..., že ten co to psal netuší, že v obou stopách je "stejný" obsah.".

Vím moc dobře co jsem psal a již delší dobu od vzniku této stanice mám na vlastní uši ověřeno že ty audio stopy jsou opravdu rozdílné. Chodím občas známým přelaďovat satelitní operátory jako je Skylink, freeSAT, Telly (bývalé DIGI CZ), Orange TV cez satelit nebo případně aj Antik SAT a úplně u všech těchto operátorů jsou ty dvě audio stopy. Mimochodem aj u těch pouze vyloženě slovenských operátorů jako je Orange s Antik nechybí ta CZ audio stopa aj když by tam mohla být pouze ta SK.  Je to slovenská dětská stanice a na té SK stopě je to pouze slovensky a na té CZ je to česky pouze u těch pořadů co již byly přezpívané do češtiny. Pokud si najdete čas a delší domu to budete monitorovat tak to sám zjistíte, že je tam opravdu rozdíl a že u té CZ stopy je to mix češtiny a slovenštiny. Je podle vás problém aby aj u tam byla navíc další audio stopa která má datový tok pouze 160 kbit/s.  Škoda že již u bývalého UPC není od dob Vodafone David UPC protože ten byl velmi vstřícný a ochotný.  Díky němu byla např. dodatečně přidána navíc ruská a polská audio stopa k angličtině u stanic Docubox HD a Fightbox HD po tom co  to s ním byla řešena žádost jestli by to nebylo možné přidat když jsou ty jazyky součástí distribuční trasy z Eutelsatu 16 na pozici 16,0°E a podobně např. v distribuční optice. Podle mě je vždy lepší když je možnost výběru  dalšího cizojazyčného audia a to hlavně když u dané stanice neexistuje CZ audio.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobry den,pro ty ktere zajima,zda bude v siti UPC Vodafone dostupna Prima Star a konecne take STV3.Dnes mi prisla mi tato odpoved:

 

Děkuji za Váš dotaz. 
 
Program STV3 do nabídky zařadit nechystáme. Je mi líto. Program Prima Star zřejmě zařadíme v druhé půlce července, nyní tuto možnost nemáme, jelikož má během prvního měsíce exkluzivitu pouze T Mobile.

 Kdyby cokoliv, neváhejte a pište.

Michaela Nekvindová
Centrum On-line péče

  • 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox.
  • Ústí nad Labem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě by celkem zajímalo, proč tu není nějaká reciprocita?

https://www.horizon.tv/sk_sk/tv/zive-programy.html

Vidím Primy, Barrandovy, CT3, u nás vidím akorát STV1, STV2 a TA3. Proč to tak je, chcte mi říct, že naše TV nakupují práva i pro SK diváky a naopak to není?

Spíše se čím dál, tím více přikláním k variantě, že CZ kabelovky záměrně nechtějí uvádět SK kanály.

  • -
  • -
  • Komplet
  • CA
  • OVA
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Slovenskou Trojku má v nabídce O2 TV, T-Mobile TV, Skylink, Telly, SledováníTV.cz, Kuki, Lepší.tv, Selfnet, Poda a další... Mají ji úplně všichni významní operátoři na českém trhu, jediný Vodafone Trojku přidat nechce. Vysílacími právy to určitě nebude, když ji kromě Vodafonu mají úplně všichni.

Ten argument Vodafonu, že by ta stanice neměla takovou sledovanost je naprosto směšný ve světle toho, že na stanice typu ABC TV nebo TV Osem Vodafone místo má.

  • Basic 250 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CA modul
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...