Přejít na obsah

Nové stanice


Pavel m

Doporučené příspěvky

Návštěvník notizia

Discovery v České republice a na Slovensku zruší jednu svoji stanici už na konci roku. Provozovatel už zde nepočítá s tematickou placenou televizi Fine Living a ukončí její distribuci. O tomto kroku se spekulovalo už v polovině tohoto roku a tehdy to ještě provozovatel nechtěl potvrdit.

„Program Fine Living už nebude po 31. prosinci 2020 v České republice a na Slovensku divákům k dispozici, ale jsme připravení nabídnout těm, kteří rádi sledují pořady o renovacích domů anebo o nemovitostech jiné alternativy z našeho portfólia,“ řekla pro jeden webový portál manažerka pro distribuci a rozvoj skupiny Discovery Lucie Bayer.

Případnou náhradou za Fine Living by mohl být Home & Garden TV (HGTV) který se zaměřuje na pořady o bývání, renovacích a úprav v zahradách.

„Kanál je k dispozici aj pro český a slovenský trh a v závislosti od zájmu našich partnerů jsme připravení ho v roku 2021 spustit," dodala Bayer. Jestli bude kanál v případě zařazení lokalizovaný, provozovatel neuvedl.

 

Osobně bych uvítal aby Vodafone místo Fine Living zařadil Travel XP HD. Dále bych uvítal kdyby Vodafone místo zrušených ruských stanic Muzyka, Channel One Russia, Dom Kino s Vremja k 30. listopadu 2020 zařadil v HD kvalitě minimálně stanice následující stanice. Za mě FilmBox Arthouse s tím že by umožnil výběr z originální audiostopy nebo ruské společně z možností si spustit aj titulky polské, anglické nebo francouzské titulky jako je tomu na satelitu a pro ostatní ještě žádaný Epic Drama.

Dále bych z Multiplexu 778 MHz vyřadil stanice Barrandov Krimi v SD s Kino Barrandov v SD a místo nich řadil slovenskou Trojku od RTVS v HD kvalitě.

 
 
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník notizia
Před hodinou, Pavel m napsal:

Neobjektivní web Parabola.cz a hlásná trouba Skylinku opětovně píše totální hovadiny. Pochybuji o tom že ještě stále nějaký operátor v České republice nebo na Slovensku nadále šíří Discovery World v angličtině bez lokalizace pro CZ a SK trh.

Ve zprávě https://www.parabola.cz/clanky/6066/freesat-discovery-world-bude-nahrazen-stanici-dtx/ z 18. 01. 2017 se uvádí: Konec Discovery World v nabídce DTH platformy freeSAT by UPC Direct je součástí strategie společnosti Discovery Networks ukončit na českém a slovenském trhu distribuci programu Discovery World a nahradit ji novou stanicí DTX. Podobně je z našeho trhu stažen nelokalizovaný program Investigation Discovery a nahrazen lokalizovanou stanicí ID Xtra.

A dále ve zprávě https://www.parabola.cz/clanky/6180/flix-tv-zarazuje-stanici-prima-max-vyrazuje-discovery-world/ z 17. 7. 2017 se uvádí: Stanice Discovery World ukončila vysílání v České republice a nadále tak již nebude dostupná.

Podle Lyngatu https://www.lyngsat.com/tvchannels/us/Discovery-World.html je stanice Discovery world pouze na družici Astra 4A 4.8°E a to pouze v angličtině bez dalších audiostop v jiném jazyce.

Od jisté doby beru informace z portálu parabola.cz s velkou rezervou a zde čerpám informace až úplně na posledním místě a víceméně jen ze zvědavosti jak tu jen propagují Skylink a vše ostatní mimo Skylink většinou vždy jen zkopírují z jiných webů.

před 43 minutami, tomus napsal:

Tak to je škoda, na Discovery Showcase HD se občas dívám, protože tam nejsou žádné reklamy, narozdíl od hlavní stanice Discovery HD, kde je to doslova utrpení, ale je fakt že poslední dobou už tam nic moc zajímavého nebylo.

Nezlobte se na mě ale na všech stanicích od skupiny Discovery kromě Eurosportů  je již jen samý nesledovatelný odpad. Oni moc dobře věděli proč kopili stanice Eurosport a že jimi budou moci následně vydírat operátory aby zařadily tyto stanice pokud mají zájem o Eurosporty. Poslední dobu už není sledovatelný ani ten Animal planet který totálně a jistě upadá co se týče kvality obsahu.

Travel Channel jen samé hovadiny jako např. Krotitelé duchů, Záhady Muzeí atd. a jen nic o cestování zrovna tak jako na History ještě větší hovadiny jako např. Válka skladů, Mistři zastavárny. Ranč mimozemšťanů a lautr vůbec nic o historii!!!

Já byt provozovatelem placené televize tak takové stanice budu nabízet jedině v tom případě pokud mi je provozovatel nabídne úplně zdarma jako bonus k těm Eurosportům.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...