Přejít na obsah

Nové stanice


Pavel m

Doporučené příspěvky

Návštěvník notizia

Skylink dnes definitivně vypnul pozici po Rebel 2 a nevím proč to neudělá aj UPC/Vodafone a nezařadí tam už MTV Hits které dle jejich slibu údajně konečně zařadí. Zrovna tak by mohli zařadit aj MTV Music které je již několik roků nazpět aj u feeSATu které bylo před nedávnou koupí M7 (Skylinku) až po zakoupením UPC Vodafonem. Než koupil M7 freeSAT a Vodafone UPC, tak tyto dvě společnosti UPC a freeSAT měli společného majitele. 

 

Dále zařazují totální chujoviny jako TV8 s ABC TV ale zařadit Trojku od RTVS, Jojko HD se Senzi HD a TV LUX HD které se smí šířit aj v České republice to už ale UPC/ Vodafone za žádnou cenu zařadit jaksi nechce a ohání se tím že by tyto stanice nikdo nesledoval a hlavně že podle nich budou velmi sledované ty stanice co nově zařadily 31. 3. 2020!!!

 

Dále v nabídce velmi chybí obsahově kvalitní stanice Travel XP HD, Love Nature HD a také možná s velkou pravděpodobností aj dětská stanice Boomerang která sice není lokalizovaná do češtiny ale existuje k ní kromě angličtiny aj polská nebo ruská lokalizace jako u freeSATu.

Jinak v nabídce freSATu je aj celkem dobrá hudební stanice Mooz Dance HD.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aktuální krizový stav, jenž notně oslabil, ne-li přímo vyřadil z provozu naše technické a personální zázemí televize Rebel 2 Slušnej kanál, a jehož obnovení by znamenalo nemalé finanční náklady spolu ve spojení s neadekvátními odměnami za užití předmětů ochrany, které jsme byli nuceni odvádět kolektivnímu správci Intergram a které zásadním způsobem ohrožují provoz a finanční soběstačnost našich hudebních televizí, zapříčinili vypnutí programu naší televize Rebel 2 Slušnej kanál," uvedla firma.

 

tak to vypadá ,že už nezačnou vysílat.

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník notizia

tak to vypadá ,že už nezačnou vysílat.

 

To si piš že už vysílání Rebelu 2 neobnoví, údajně už měli delší problémy jak tyty dvě stanice utáhnou a s tou koupí Slušného kanálu měli jen velké oči a nic víc.

Svedli to nyní na koronavirovou krizi a lepší výmluva nějaká než žádná, tak asi nějak tak. Podobně velké oči měl v minulosti Peterka s jeho stanicemi Písnička pro děti a Country které taky nakonec úplně zabalil.

V 1. 4. 2020 v 18:16, marmira napsal:

ABC TV předvolba 135

TV 8 HD předvolba 138

Prosím vás, to je nějaké zkušební vysílání nebo to jsou regulérní tv stanice s regulérním programem?? 

Ano je to regulérní vysílání TV chujovin.

Slováci na TV 8 HD věští z kříštálové kule a Češi na ABC TV prodávají šmejdy a krámy jako šperky a další capiny!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidání stanic jako třeba zmiňovaná Jojko asi není úplně triviální, protože i u Skylinku to byla vždy stanice od balíku MINI (SMART) výše, takže by fa VF/UPC musela odvádět poplatky provozovateli neboli pak adekvátřně navýšit cenu pro abonenty. A to by bylo zase řečí, navíc s argumentem (a oprávněným), že dětských programů je v kabelovce celá řada jiných, takže k čemu ještě nějaký slovenský...

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník William_

Na téma Trojky jsem se zde na foru rozohnil už dříve a do dnes se divím že nejsem zablokován, ale máte všichni pravdu pánové 👍

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník notizia

 

před 32 minutami, Adolf.Shitler napsal:

A to by bylo zase řečí, navíc s argumentem (a oprávněným), že dětských programů je v kabelovce celá řada jiných, takže k čemu ještě nějaký slovenský...

 

Když mohou odvádět poplatky Peterkovi za jeho teleshopingový odpad na Šlágr TV s Šlágr 2 tak proč by nemohli odvádět poplatek za Jojko HD které by rozhodně bylo lepší než ten Peterkův odpad. S tím tvým argumentem že k čemu by byl dětský program jen to že by jsi si měl uvědomit že v České republice je největší národnostní menšina právě slovenská. Tím pádem tu žije aj trvale dost Slováků kteří tu mají aj děcka a tak si myslím že z tohoto důvodu by měll byt u UPC aspoň jeden dětský program ve slovenštině když na druhou stranu je u v čínštině např. CCTV 4.

Navíc by děcka a to hlavně ty z Čech oproti těm z Moravy a Slezska nebyly tak debilní pokud by aspoň občas slyšeli slovenštinu. Na Moravě a ve Slezsku je slovenština úplně přirozená oproti Čechám. Za chvíli se děcka z Čech budou se Slovákama domlouvat anglicky protože slovenštině již absolutně nerozumí a dokonce se mají problém domluvit aj na s Moravákama na Moravě a to vím z vlastní zkušenosti.

Nakonec ještě to že za kvalitu si klidně rád připlatím ale na za takové capiny jako za TV8 HD, ABC TV, Mňau TV, Šlágry, rozhodně ne!!! Stejně si k UPC momentálně platím ještě dvakrát slovenský Skylink po 2x 3,99 Eura a po novu to bude 2x 5,80 Euro. V minulosti jsem si platil slovenský freeSAT společně s jedním známým ze Slovenska než ho zrušil a byl jsem nucen se opět vrátit ke Skylinku SK balík Digital.

Upraveno uživatelem notizia
Odstranění zvojeného textu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U toho Peterky si nejsem až tak jistý, jestli to není spíš naopak nebo nula od nuly.

Já si nic uvědomovat nemusím, protože nejsem provozovatel VF/UPC. Také nevím, kolik z těch národnostních menšin využívá služeb VF/UPC a má zájem zrovna na dětském programu Jojko, nicméně bezpečně vím, že jakékoliv zdražení služeb pro všechny skrz tento program by nebylo vnímáno s velkým nadšením (jako ostatně každé zdražení).

Za 5,80 € už lze sehnat ledajakou nabídku :D

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník notizia

Za 5,80 € už lze sehnat ledajakou nabídku 😄

 

Uvědom si že bych neplatil jen za  8 SK stanic (Trojka, Markíza HD, DOMA HD, DAJTO HD, TV JOJ HD, JOJ PLUS HD, WAU HD a Jojko (Jojko až u nabídky za 5,80 euro) částku 3,99 Euro a po skončení předplatného nově už 5,80 Euro kdybych nemusel. Skylink je totiž jediný operátor který si můžeš v České republice u kterého si můžeš pořídit slovenskou nabídku bez toho aby jsi na Slovensku trvalý pobyt nebo občanství SR a podobně. Navíc u pořízení Skylinku nepotřebuješ občanský průkaz a řádnou smlouvu kterou musíš podepsat a podobně. takže jako ne Slovák a občan ČR si můžeš bez problému pořídit slovenskou nabídku Skylinku.

před 23 minutami, Adolf.Shitler napsal:

U toho Peterky si nejsem až tak jistý, jestli to není spíš naopak nebo nula od nuly.

Moc pochybuju o tom že Peterka bude nově své programy UPC nabízet nadále zadarmo když z nich nově udělal kromě DVB-T (nikde není jistota že důstanou stále v DVB-T FTA a zdarma) plně placené stanice a nyní po novu od operátorů za ně vybírá peníze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z čeho vycházíš, že si Peterka udělal ze Šlágrů placené stanice, za které vybírá peníze? U Skylinku je to spíš tak, že možná Peterka ještě platí za to, že je Skylink vůbec šíří, protože oba Šlágry jsou již šířeny výhradně z TP firmy M7. Reálně to bude ale spíš ta nula od nuly, prostě Peterka dá stanice k dispozici a nic za nechce a M7 je šíří na svoje náklady. Akorát v pozemáku je to čistě Peterka, který za šíření musí platit a nikdo mu nedá ani floka.

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...