Přejít na obsah

Nové stanice


Pavel m

Doporučené příspěvky

Prepáč quadra2030,

ale napr. Telekom na Slovensku nemôže celkom robiť čo chce. Po privatizácii Slovenských telekomunikácií, ktoré mali monopol v pevných linkách, bol prijatý antimonopolný zákon, podľa ktorého pevné linky musí prenajímať všetkým ostatným operátorom! A preto dodnes služby ADSL, VDSL, ... ponúkajú všetci operátori výlučne cez linky Telekomu. To je predsa ochrana trhu a nie socializmus!

Aj ceny v oblasti telekomunikačného trhu sú v celej EÚ v mnohých oblastiach regulované v mene zákazníkov tým, že zamedzujú predražovanie služieb. To tiež nemá nič spoločné so socializmom, ale je nutným opatrením pre udržanie akceptovateľných trhových princípov.

Na Slovensku kúpil licenciu na televízne prenosy LM "veľký" Orange, ktorý ale má v oblasti televíznych služieb len cca 80.000 zákazníkov. Mohol to zaplatiť len preto, že je bohatým mobilným operátorom, pričom jeho televízna stanica "Orange Sport" na to nikdy nezarobí. Pritom drvivá väčšina tých, ktorí by chceli LM sledovať na Slovensku a nemajú od Orangu televízne služby, majú len možnosť zakúpenia jednotlivých zápasov cez internet za predražené ceny! A prenosy sú len v kvalite SD, príslušná aplikácia nepodporuje streaming na televízory a údajne to celé funguje mizerne! Toto asi nemá nič spoločné s fungujúcim trhom v oblasit televíznych a komunikačných služieb. Preto volám po legislatívnych zmenám, ktoré by navrátili normálne konkurenčné podmienky v tejto oblasti. Aj tie, o ktorých ste písali aj Vy quadra2030 vo Vašom príspevku.

 

Upraveno uživatelem Fuchs Tomáš
  • 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Router Compal, CA modul, HD Mediabox
  • Bratislava IV.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Milan SK
před 18 hodinami , David - UPC napsal:

@fetko mohu potvrdit, že o ničem takovém neuvažujeme a není to naší strategií. Upřímně -  ceny za práva na sportovní meetingy jsou přemrštěně drahé a návratnost těchto investic je nulová, až prodělečná. 

Myslím, že ani pro zákazníka to nemůže být komfortní - jeden sport u této společnosti, druhý u této a třetí u této. Doufám, že časem se situace změní a poskytovatelé začnou exkluzivní programy prodávat dál. 

Suhlasím, pre mňa športové programy nemusia ani existovať. Neznamená, že každý chlap pozeráva šport..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník David R.

@Evzen Opravdu Vám to za to stojí urážet ostatní? Vy jako zkušený profesionál, co má hodně za sebou (tak se tu prezentujete) byste se nad tím měl povznést a raději nekomentovat. Ostatní Vás taky neuráží za to, že máte rád počítače a programování. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník William_
před 16 hodinami , cvancara napsal:

Mas tam snad malo sportu?
 

Ty prestižní jako Liga mistrů nebo Premier League mi zde chybí.

O naší české lize ani nemluvě...

Naštěstí si platím za 199 Kč/měsíčně konkurenci takovej malej sportovní balík takže jsem v pohodě s tím co UPC nabízí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník David R.

Ještě jsme tu řešili ČT Sport pro SK trh. Zde mám od kolegů vyjádření. 

Spoločnosť UPC nemá oprávnenie zaradiť stanicu ČT4 Sport do programovej ponuky, a podľa doteraz medializovaných vyjadrení českej verejnoprávnej televízie, rovnako ani iní operátori na Slovensku. Aktuálne zisťujeme, či prišlo k zmene daného postoja. Predpokladáme však, že prípadné zaradenie ČT4 Sport do programovej ponuky operátora na Slovensku, by z dôvodu vysielacích práv vyžadovalo časté tzv. black-outy, t.j. väčšia časť vysielania tejto stanice by pre slovenských divákov bola zneprístupnená

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...