Přejít na obsah

Nové stanice


Pavel m

Doporučené příspěvky

Návštěvník Katoda
7 minutes ago, Cipísek napsal:

Ale za to, že se přesunuli seriály z Prima Love na Prima Krimi těžko může UPC, to si stěžujte Primě.Zpětné zhlédnutí tam určitě brzo půjde.

Ano, za přesun seriálů z jednoho programu Primy na jiný UPC samozřejmě nemůže. Ale to, že od spuštění vysílání a zařazení do nabídky není v Horizon Go - prý snad od 17.4.  - a  zpětné zhlédnutí bude k dispozici ještě později (pokud vůbec), jednoznačné velkým pochybením UPC je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Cipísek napsal:

Ale za to, že se přesunuli seriály z Prima Love na Prima Krimi těžko může UPC, to si stěžujte Primě.Zpětné zhlédnutí tam určitě brzo půjde.

Ano, špatně jsem to v úvodním příspěvku napsala, samozřejmě to není UPC, kdo přesunul část programu z jedné stanice na druhou sesterskou. Ale jak bylo zmíněno výše, když šlo ZZ u Prima Love, tak by asi z logiky věci mělo fungovat ZZ u Prima Krimi, když se tam navíc přesunula část pořadů... Budu doufat, že v nějaké rozumné době UPC zpětné zhlédnutí u Prima Krimi spustí.... snad to bude dříve, než úprava titulků (u pořadů) v HD DVR Mediaboxu, na kterou čekám už od zavedení HD DVR Mediaboxu ;). 

  • Internet 150
  • -
  • TV Komplet
  • HD DVR Mediabox, modem (odkoupený)
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Cipísek
před 4 hodinami, Katoda napsal:

Ano, za přesun seriálů z jednoho programu Primy na jiný UPC samozřejmě nemůže. Ale to, že od spuštění vysílání a zařazení do nabídky není v Horizon Go - prý snad od 17.4.  - a  zpětné zhlédnutí bude k dispozici ještě později (pokud vůbec), jednoznačné velkým pochybením UPC je.

Souhlasím, ale na druhou stranu se nabízí otázka jak moc je to technologicky, možná i administrativně náročné aby to běželo v Horizon Go a bylo funkční zpětné zhlédnutí.Prima může mít nějaké požadavky atd. a do toho bohužel nevidíme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně. Je to složitější než zmáčknout čudlík a ani to není ze strany UPC povinnost. Že někdo chce něco hned a bere to ještě za samozřejmost je trochu jeho problém. Není to prvně ani posledně co přidání do HGO/ZZ chvíli trvá a těch důvodů může být vícero - od administraci/kapacitu služby, přes požadavky provozovatele/UPC, popularitu/sledovanost.

Upraveno uživatelem Jack_6428
  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Evzen

Uz muj tata me ucil "kdyz uz neco delas, tak to delej PORADNE a praci DOTAHNI DO KONCE, nebo to radeji nedelej vubec".

Nepovazuju to za zadnou povinnost. Povazuju to prave za to "delani veci poradne a az do konce".
To je jako kdyby ve vlaku byl jidelni vuz, ale nemeli tam nic k jidlu ani k piti. Taky to zajiste neni jejich povinnost, zejo... jen to ukazuje, jak moc vazne se k tomu stavi.

Jestli je neco slozitejsi, je mi u prdele. Mne se taky nikdo nepta, jestli vysledku dosahnu s prstem v nose, nebo me to stalo X bezesnych noci. A je veci moji vlastni cti dodat vysledek dodelany do konce... nebo vysvetlit, co se stalo, proc to neni a jak to vypada.

A to arogantni mlceni je to, co me sere nejvic - nestojime jim ani za vysvetleni :( (ne, ta Davidova dve slova "zatim ne" opravdu NEJSOU adekvatni reakce!).
Slusne chovani, to je zrejme uz neznamy pojem... :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Evzen

Lepsi asi je.
Vsimni si ale co pisu o slusnem chovani a radnem a uspokojivem vysvetleni situace v pripade, ze precijen neco nejde podle predstav.

Takhle nikdo nevi, jestli je to o "sereme na vas, blbeckove, vsak se neposerete, drzte hubu a krok a my vam to mozna jednou dame", nebo o "vyskytly se takovy-a-makovy potize, je to v reseni a cekame, ze by to melo byt OK tehdy-a-tehdy"... nebo taky o "jeee, aha, nojo, na tohle nikdo nemyslel... tak budeme delat mrtvyho brouka at nevypadame jako debilove a co nejrychleji to nejak splacame"...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já tedy nevím... Šermovat na každém kroku (naposledy mail včera) službou Horizon Go, zpětným zhlédnutím a tvářit se jako bůhví jak pokrokový operátor a nakonec se ukáže, že nejsem schopen včas zařadit nové kanály, zpětné zhlédnutí bůh ví kdy a jestli vůbec a o zpackaném EPG ani nemluvím. Přiznejte se - vy prostě chcete, abych si nechal od UPC jen internet a televizi začal řešit jinak, že jo? Jako na rovinu - je mi absolutně fuk komu těch 13 stovek měsíčně budu dávat.

  • 1000 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • VTV Premium, KCF-B4003HCO, 2x Conax
  • Praha 6
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník sikorajiri25@gmail.com

Jsem tady nový, ale fórum prohlížím už několik měsíců. Před pár dny jsem napsal UPC a dostal od nich zajímavou odpověď, dávám k přečtení, ať si každý udělá názor: 

otázka: Dobrý den,
nedá mi to se nezeptat, tak proto vznáším dotaz. Jste největší kabelový poskytovatel TV to je pravda, tak proto mě zaráží, pár věcí.
Např. ta, proč ještě stále nějaké stanice nejsou v HD, když teď vybírám např. PODA TV, což je poskytovatel asi tak 100x menší než UPC nabízí výběrem tyto stanice v HD a vy nikoliv: TA3, Tuty, Mňam, Fine Living.


To, že jste přidali STV 1 / 2 v HD koncem února to je sice fajn, ale ostatní kabeloví poskytovatelé je nabízeli mnohem dříve.
Na UPCZONE už bylo nespočet dotazů, kdy např. TA3 bude v HD a vy jste odpověděli ve smyslu, že stanice požaduje neúměrně vysoký poplatek za poskytování signálu v HD. Výše zmíněná PODA TV je jak už jsem výše psal asi 100x menší než UPC v počtu uživatelů a má ji. Takže to bude spíše jistá neschopnost se domluvit? …
Dále mám otázku k TLC a WAR TV  – nemáte informaci, že stanice vůbec někdy bude v HD?


A na UPCZONE jsem si přečetl, že možná bude od května Československo HD – nakolik je tato informace jistá?
Děkuji za odpovědi

 

 

odpověď: Dobrý den, přeposílám Vám zprávu, kterou jsem dostal od kolegů z příslušného oddělení zabývajícím se touto problematikou:  Jsme si vědomi delší reakční doby v přidávání nových programů a přechodu z SD ne HD. Ne vždy je ale všechno černo-bílé.


TA3, opravdu nemáme dohodu na poplatcích. TA3 se sice tváří, že v Čechách můžeme pustit HD a pokračovat v modelu 0-0, ale slovenský příběh je úplně jiný. Provozovatel požaduje poplatek ve výši, kterou jinak platíme za Novu International nebo Primu PLUS, kde oba programy v HD a s plnými právy pro Horizon Go, Zpětné zhlédnutí apod. Navíc sledovanost Novy a Primy je v úplně jiné dimenzi.
Jak si dohodu řeší Poda, to opravdu nevíme. Pro nás ale mají prioritu programy s vyšší sledovaností, kde se snažíme získávat všechna potřebná práva pro přidané služby: Replay, Offline sledování apod. TA3 ..ač nás to mrzí ..je na pokraji zájmu klientů, a proto i v pořadí důležitosti nové dohody na HD vysílání hodně daleko.
K dalším programům:
- Tuty a Fine Living přejdou do HD na začátku května (SD verze budou ukončeny),
- TLC a WAR zatím neplánují HD verzi,
- Mňam nemáme zprávy o přechodu na HD ..s ohledem na nižší sledovanost také není prioritou,
- Československo HD, zatím odloženo, ne dříve, než na podzim...


A ještě krátkou poznámku v Podě vs. UPC: Společnosti mají různé technologie a taktiku. UPC preferuje lineární vysílání via DVB-C, Poda via IPTV. UPC asi nebude úplně konkurovat v počtu HD programů, ale u těch šířených se bitraty pohybují v úrovních 10-12 Mbps, olympijské programy Eurosport 3-4-5 HD „jely“ až 18 Mbps. Poda nenabízí elegantní řešení pro další TV v domácnosti v podobě TV START pro DVB-T televize bez dalších doplatků.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...