Přejít na obsah

Obnovení programové nabídky


Návštěvník Retiree

Doporučené příspěvky

Návštěvník Retiree

Na tv většinou sleduju jen lineární vysílání CT24, obvykle pak, při občasném přeladění na jinou stanici na konci měsíce zjišťuju, že nemám obnovené předplatné... Načtení aktuálního předplatného ke konci měsíce trvá i desítky minut, takže za mě palec nahoru!

Obnovení programové nabídky (Zpráva v Moje UPC z 23.4.2018)

Spoiler

Vážený zákazníku,

s radostí Vám oznamujeme, že jsme pro Vás v Moje UPC připravili novou funkcionalitu pro řešení technických obtíží – Obnovení programové nabídky pro zařízení HD Mediabox, CA Modul či starší typ boxu CV5000.

Pokud se v informační liště na jednom nebo více předplacených kanálech zobrazuje místo oblíbeného programu informace typu „Tento program si můžete objednat na www.upc.cz/televize“, „Podmíněný přístup Conax, není přístup“ nebo „No access…“, je možné nejdříve vyzkoušet obnovení programové nabídky, a to pohodlně od svého PC či mobilu. Není tedy nutné ihned kontaktovat naše klientské centrum a čekat na spojení s operátorem.

Obnovení programové nabídky je velmi jednoduché. Nejprve zapněte na zařízení program Nova HD či Prima HD (u staršího typu zařízení bez HD programů je možné zapnout program Barrandov TV). Následně se přihlaste do Moje UPC, vyberte v levém menu možnost „Televize“ a následně „Obnovení programové nabídky“. Pak už jen stačí kliknout na tlačítko „Obnovit programovou nabídku“ a je to. Maximálně do 2 hodin (zpravidla však do 30 minut) by měl nefunkční program opět naskočit.

V případě, že obnovení nepomohlo a daný program stále neběží, kontaktuje nás, prosím, na telefonním čísle 241005100. Pokusíme se vše co nejrychleji napravit.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
Návštěvník Retiree

Tušil jsem, že mě to opět postihne.... Dnes jsem, opět po delší době, pojal úmysl sledovat předplacený kanál (př. HBO), objevila se pouze hláška Conax, nebo tak něco a … nic !

Vzpomněl jsem si na oficiální (?) dopis UPC s tímto oznámením a jal se postupovat podle návodu v dopise: … Následně se přihlaste do Moje UPC, vyberte v levém menu možnost „Televize“ a následně „Obnovení programové nabídky“.  Kde k sakru máte to Obnovení programové nabídky? Naštěstí se po necelých dvaceti minutách nabídka obnovila automaticky.

Tak nevím, kdo je větší blb, já, že to nedokážu najít, nebo ten, kdo podobné neověřené hovadiny zveřejňuje?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no nivím co se dá 20 minut hledat ja jedné stránce:

image.thumb.png.a50e8c13b6fb68bd0fdfba5ad83dd08f.png

 

Jinak STB je potřeba na začátku měsíce zapnout na nějakém nejlépe zakódovaném programu, aby si načetl předplatné na aktuální měsíc.

 

opravdu stačilo postupovat podle toho návodu:

" Následně se přihlaste do Moje UPC, vyberte v levém menu možnost „Televize“ a následně „Obnovení programové nabídky“. "

Upraveno uživatelem technik
  • -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree

Děkuji všem za reakce a snahu pomoci. Techniku, o STB jsem nepsal, STB nemám, opravdu nestačí postupovat podle návodu. Jsem rád, že ten blb nejsem já a připojuju se k retronovi, taky nemám v Moje UPC Moje zařízení

Prostě UPC klasika o pravé a levé ruce, jinak samozřejmě prkotina pro zasmání...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Milav

Takže to vypadá, že obnovení přes moje UPC funguje jen u pronajatých zařízení (STB,Modul). Kdo má jen odkoupené zařízení má asi smůlu 😞

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...