September 16, 2025Sep 16 Uz nejakou dobu pozoruji posunuty zvuk u obrazu na kanalech CT. TV prijimam kabelem pres CL modul. Na jinych kanalech se problem neprojevuje. Cim by to mohlo byt? V menu televize (celkem nova TCL) - nastaveni zvuku je moznost nastavit synchronizaci zvuku, ale nema to zadny vliv.Pri sledovani internetove TV (Canal+, OnePlay, VodafoneTV,...) je vse ok. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
September 16, 2025Sep 16 Pozoruji někdy také večer před 19 hodinou (tj před zprávami) na ČT1. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
September 16, 2025Sep 16 Máte puštěný zvuk "stereo" nebo DD (Dolby Digital)? Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
September 16, 2025Sep 16 Já mám nastavený zvuk STEREO. DD pak kdekoli používám jen pro propojení s receiverem, ale ten zvuk má někdy horší srozumitelnost dialogů. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
September 16, 2025Sep 16 A dělá to u obou zvuků?Já to na TV Samsung a VF boxu nepozoruji Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
September 16, 2025Sep 16 Dneska jsem to 18:25 (Kde domov můj) nepozoroval (STEREO). Určitě jsem to velmi výrazné posunutí zvuku pozoroval 10.9. ((Kde domov můj). Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
September 16, 2025Sep 16 Author před 7 hodinami, Standa napsal:Máte puštěný zvuk "stereo" nebo DD (Dolby Digital)?At nastavim Automaticky/DD/Atmos/ - porad stejny. Divny, ze to zacalo nekdy pred par mesici. Kdyz jsem vloni pred vanocema TV koupil, bezelo to ok. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
September 17, 2025Sep 17 Já to včera zkoušel v cca 23h na 12let starém Samsungu a ČT1, ČT2, ČT24 a Sport, vše OK.HD i neHD. Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
October 2, 2025Oct 2 Potvrzuji u televizoru TCL to samé přes CA modul, resp. jedná se o všechny nekódované programy, u těch je posunutý obraz a zvuk. Jediné co pomůže je přepnout na jiný program a zase zpátky a je to v pořádku. - - ALLinONE CA modul Kralupy nad Vltavou
October 3, 2025Oct 3 Mám také TCL TV a CA modul, ale už jsem ten posunutý zvuk nezaznamenal (naposled viz můj příspěvek výše). Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10