August 22Aug 22 Nejde se mi přihlásit do aplikace Vodafone i když zadávám správné přihlašovací údaje. Vždy když to zkusím tak aplikace napíše error "Unable to process your request. Please try again later." Tento problém mám už asi týden, nemohl by mi prosím poradit jak toto vyřešit. Start Basic - - Stará Boleslav
August 22Aug 22 Care Centre @Vojtěch P. Pěkný den, toto bude třeba řešit konkrétně přímo k vašemu účtu. Pošlete nám prosím screenshot a podrobnosti k tomu na e-mailovou adresu pece@vodafone.cz, abychom vám s tím pomohli. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
August 23Aug 23 Už druhý den mi nejdou nastavovat služby přes můj Vodafone. Pořád to zkouším a nic. Nemůžu si ani aktivovat letní akci neomezené rychlosti 5G Basic Basic+ - - Brno
August 26Aug 26 Care Centre @marek-81 Pěkný den, mrzí mě, že s tím máte potíže, pravděpodobně tam bude nějaká nedokončená změna, kterou je potřeba dořešit. Pomůžeme vám s tím na *77. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice