Jump to content

Recommended Posts

• Help center

Od nás tam předinstalovaný není. Stáhnout si ho můžete, ale Netflix tam má omezení, takže i když si ho stáhnete, nepůjde vám nic přehrát.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

To omezení začíná kde?Mám ten netflix stažený v stb, kdysi jsem tam měl ůčet tak se k němu na tom stb přihlásím, napíše mi to vítejte zpátky, jsem přihlášený jen nemůžu koukat protože není zplaceno.Takže to zaplatím a až pak mi netflix napíše že jsem na vodafonu a že ho nemá rád a proto mi to nepustí?A peníze mi vrátí kdo?

A tohle je co?

Můžu přes Vodafone TV sledovat Netflix?

Se službou Netflix můžete sledovat filmy a seriály (nejen) z produkce Netflixu na chytrých televizích, telefonech, tabletech, počítačích a dalších zařízeních.

Díky základnímu nebo prémiovému Vodafone TV set-top boxu můžete Netflix sledovat i v případě, že nemáte chytrou televizi. Aplikaci najdete v set-top boxu Vodafone TV, pro přihlášení využijte svůj existující účet u Netflixu, případně si založte nový.

Platbu za Netflix si můžete spojit se službami od Vodafonu a vše mít v jednom Vyúčtování. Pro objednání Netflixu tedy nemusíte používat svou platební kartu.

https://www.vodafone.cz/pece/televize/tv-doplnkove-sluzby/vodafone-tv-netflix/
Edited by dad18
  • Super
  • Basic
  • Sport
  • Vodafone TV 3 box
  • Teplice
  • Help center

Jak to funguje, jsem vám už napsal výše. Přehrávání obsahu na TV3 a TV Play není funkční. Na stránce 

https://www.vodafone.cz/pece/televize/tv-doplnkove-sluzby/vodafone-tv-netflix/ uvádíme, že Netflix můžete sledovat na základním a prémiovém boxu, což je správně - oba Netflix podporují. Zároveň na té stránce jasně píšeme, že TV3 (a doplním rovnou i TV Play) Netflix nepodporují.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
před 9 minutami, dad18 napsal:

To omezení začíná kde?Mám ten netflix stažený v stb, kdysi jsem tam měl ůčet tak se k němu na tom stb přihlásím, napíše mi to vítejte zpátky, jsem přihlášený jen nemůžu koukat protože není zplaceno.Takže to zaplatím a až pak mi netflix napíše že jsem na vodafonu a že ho nemá rád a proto mi to nepustí?A peníze mi vrátí kdo?

A tohle je co?

Můžu přes Vodafone TV sledovat Netflix?

Se službou Netflix můžete sledovat filmy a seriály (nejen) z produkce Netflixu na chytrých televizích, telefonech, tabletech, počítačích a dalších zařízeních.

Díky základnímu nebo prémiovému Vodafone TV set-top boxu můžete Netflix sledovat i v případě, že nemáte chytrou televizi. Aplikaci najdete v set-top boxu Vodafone TV, pro přihlášení využijte svůj existující účet u Netflixu, případně si založte nový.

Platbu za Netflix si můžete spojit se službami od Vodafonu a vše mít v jednom Vyúčtování. Pro objednání Netflixu tedy nemusíte používat svou platební kartu.

https://www.vodafone.cz/pece/televize/tv-doplnkove-sluzby/vodafone-tv-netflix/

UŽ si zvykněte,že toto je,co se týče VTV,další level prozakaznickeho přístupu.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice

Celé to omezení s Netflixem začíná a končí u něj. Takže jestli chcete někam volat, tak tam. Netflix musí každé zařízení v každé zemi certifikovat. Nestačí mu, že zařízení po stránce HW a SW splňuje parametry, musí se za certifikaci tučně zaplatit a nebavíme se jen o penězích, diktují si i další podmínky.

A Vodafone si nemůže dovolit to, co každý druhý výrobce čínských krabiček, kteří se na certifikaci neptají, stačí drobná modifikace ROMky a Netflix funguje. 

• Agree 1
  • Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Ok,Já furt žiju v omylu, že mám ten premium box co jsem před týdnem vyměnil za VTV3 . Takže to je ještě horší, že starší typ setoboxu má přehrávání netflixu a nový nemá?

Tak proč mám na tom VTV3 možnost si to stáhnout, přihlásit se a až pak když to zaplatím tak mi to nepůjde?Znova se ptám kdo mi to zaplatí? Váš box mi dovolil si naistalovat aplikaci netflix a já to díky tomu zaplatil a dál?

Dobře a proč je teda možnost si tu aplikaci do toho setoboxu naistalovat?Hrabou se v tom pořád,mění zhledy a další blbosti a tohle nedokážou z toho stb vymazat?

Edited by dad18
  • Super
  • Basic
  • Sport
  • Vodafone TV 3 box
  • Teplice

Box je v pronájmu a lze ho tak vrátit/vyměnit za jiný model, ne? 

Současně lze uhrazený Netflix sledovat na X různých platformách, tzn že to nejde na jednotkách zařízení z mnoha ... 

Edited by Technikus
  • Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha