bnone Posted September 5 Share Posted September 5 Zdá se, že je to opravdu tak, bez sankcí, možná jsem špatně pochopil povídání operátora. Ale uzavírá se opravdu na 1 rok. Asi kvůli ceně. Quote Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted September 5 Share Posted September 5 Podle mě je smlouva uzavřená na dobu neurčitou, protože pokud by byla skutečně na 1 rok, pak by po roce musel operátor zákazníka uhánět, aby uzavřel smlouvu novou, což je zbytečná komplikace a navíc s rizikem, že by třeba zákazník nechtěl. Ten 1 rok je pouze ve smyslu, že operátor po tuto dobu garantuje nižší cenu, než jaká je v oficiálním ceníku. Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnone Posted September 5 Share Posted September 5 Přesně už si to nepamatuji, volal jsem tam leden únor, ale když jsem se ptal, zda to mohu třeba po 2 měsících ukončit, když mi to nebude vyhovovat, tak mi bylo řečeno, že ne, že se smlouva uzavírá na rok. Mají s tím náklady a ty by se nezaplatily. A myslím, že říkal, že pak mi to změní na cenu, která bude platná v tu dobu, teď ji zaručit nemůže. Tak předpokládám, že se uzavře smlouva nová, těžko říct. Kdo to chce vědět přesně, může tam zavolat a zeptat se. Je to něco jiného jako u VF první 3 měsíce 300 a pak za 600. VF tím garantuje obě ceny, teď i potom. U Pody jen těch 200 na první rok, potom se uvidí. Quote Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted September 5 Share Posted September 5 PODA sice může tvrdit, že je smlouva na rok a nelze ji vypovědět a bla, bla, bla o nějakých nákladech, nicméně pokud zákazník smlouvu přesto vypoví, tak PODA nenadělá vůbec nic. 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts