August 12, 20241 yr Ve vysílání Vodafone TV na konci září končí slovenská Dvojka a taky hudební kanály Stingray CMusic a Stingray iConcerts. přišel email od VF. to by zajímalo jestli jde zrušit VF ,zavazek na 24 měsícu?Už mě nebaví to jejich věčné rušení programu. Edited August 12, 20241 yr by Pavel m Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
August 12, 20241 yr Škoda, zrovna iConcerts jsem si občas pustil. Lepší, než všechny ty klony MTV dohromady. Obzvlášť, když koncertní záznamy nejsou v podstatě téměř nikde dostupné (Netflix, Amazon Prime, Max, Disney+, SkyShowtime). Ripy na YouTube neberu. Takže zdražíme, odebereme a jedeme vesele dál... 😒 Edited August 12, 20241 yr by honza265 Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Praha
August 12, 20241 yr Author já taky doufám jak to vysvětlí . Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
August 12, 20241 yr Jako náhradu za zrušené hudební stanice zařadíme od 15.9. do všech programovych balíčku nově stanici Šlágr Premium😀 - - - - Brno-Kohoutovice
August 12, 20241 yr Author namec- to si dělate srandu ?To už je vážně na zrušení TV. Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
August 12, 20241 yr Kviff TV už taky zmizí z programové nabídky? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
August 12, 20241 yr Jen z vf tv nebo i kabelu? Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město