Jump to content

Nova Sport 5 & Nova Sport 6

royal198
Go to solution Solved by Ondra - Vodafone,

Recommended Posts

Plus pravděpodobně se s tím přechodem na nové tarify může pojit nějaké zdražení, Vodafone pravděpodobně za ty kanály musel přeci jen něco zaplatit.

Ale dobré, že je přidali samozřejmě pro všechny fanoušky F1 a MotoGP. Škoda, že se nestalo dříve, osobně už zástanu u O2 než mě zase něco donutí k přechodu 🙂 

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -

Pokud se chystá přechod na nové balíčky a tarify, tak je logické že nově přidané programy nebude dávat i do současných starých tarifů, které už budou končit.

• Agree 1
  • Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava

před 1 hodinou, kautskym napsal:

mě fascinuje, když vodafone obecně přidá NS 5 a 6 tak teď všichni hrotí že je v nové variantě VTV, tak co klienti chtějí 😄 

Možná - když mají Komplet, tak by chtěli komplet...

• Agree 2
  • Start
  • Basic
  • Základní
  • Huawei B2338-168
  • Praha

Nevím jak Vám, ale já mám nabídku komplet nepřecházel jsem pod All jsem zatím nepřešel a Nova sport 5 a 6 mi normálně jede. Je to náhrada za Nova Cinema a Action v SD. Takže pro mě super

• -
  • -
  • TV Komplet
  • CA modul, nepřehledný HD box
  • Frýdek

Tak se na to zkuste podívat z druhé strany.Jste provozovatel kabelové/iptv/ott tv.Máte v nabídce jak historické,tak aktuální tv balíčky.Historické baličky budete rušit a už je nenabízíte a stávající zakazníky budete postupně.cca během 1/4 roku,převádět na stávající balíčky.A nyní přidáte nové stanice do nabídky.Dáte je všem,nebo jenom do nových balíčků,když víte,že staré budete rušit?Já být na míste VF,tak udělám to samé.Navíc nikdo z nás neví,jaké byli podmínky od Novy.Možná sama Nova nechtěla,aby to VF dával do končících balíčků.

• Agree 1
  • Haha 1
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice

před 20 minutami, GeneHawkins napsal:

Možná - když mají Komplet, tak by chtěli komplet...

když se staré tarify ukončují tak to nedává smysl, to tam dávat

• Haha 1
  • Premium, Super DSL
  • Basic, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
  • Speedtest

před 6 minutami, namec napsal:

Tak se na to zkuste podívat z druhé strany.Jste provozovatel kabelové/iptv/ott tv.Máte v nabídce jak historické,tak aktuální tv balíčky.Historické baličky budete rušit a už je nenabízíte a stávající zakazníky budete postupně.cca během 1/4 roku,převádět na stávající balíčky.A nyní přidáte nové stanice do nabídky.Dáte je všem,nebo jenom do nových balíčků,když víte,že staré budete rušit?Já být na míste VF,tak udělám to samé.Navíc nikdo z nás neví,jaké byli podmínky od Novy.Možná sama Nova nechtěla,aby to VF dával do končících balíčků.

Jak jsem již psal mám nabídku KOMPLET a Nova sport 5 a 6 naladím a běží mi, takže u mě programy přibyly u do staré služby (stávající)

• -
  • -
  • TV Komplet
  • CA modul, nepřehledný HD box
  • Frýdek