Přejít na obsah

Nové tarify pevného internetu


Kytkato
Přejít na řešení Vyřešil Altinik,

Doporučené příspěvky

Návštěvník silentbob77
V 2. 2. 2023 v 18:07, kautskym napsal:

@stary_zakaznik @sodekcz dle podmínek není podmínka zvýšení ceny, je to pro všechny klienty viz. odkaz https://www.vodafone.cz/podminky/nabidky-a-akce/podminky-nabidky-slev-k-nove-nabizenym-t1/

Přesně tak, u některých starších slevových akcí na Pevný internet v podmínkách nutnost zvýšení ceny byla uvedena, u této akce ne. V cit. podmínkách je ale ještě zajímavé toto:

"... V rámci nabídky nových tarifů pevného internetu od 1. 2. 2023 (dále jen „Nabídka“) získá zákazník trvalou slevu z ceníkové slevy v následující výši: ...".

Co je sleva z ceníkové slevy? I kdyby měl básník na mysli slevu z ceníkové ceny, nevychází inzerované slevy 200/400 řádově o jednotky korun ani po zaokrouhlení % na Kč směrem dolů. Působí to, jakoby někdo neměl svůj den...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník silentbob77

Např. na ceníkovou cenu Internet Basic 499 Kč má být podle podmínek (pokud to tak bylo skutečně myšleno) sleva 41%. 0.41*499=204,59. Inzerovaná je sleva 200 Kč. Obdobně u ostatních tarifů. Básník=člověk, který psal v podmínkách o "slevě z ceníkové slevy". A ano, pokud od ceníkových cen odečtu ceny po slevách, dostanu slevu 200, resp. 400 Kč. O těchto částkách ale v podmínkách není ani slovo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník silentbob77

Tak určitě, 200/499=0.04008 se dá úplně nejlíp vyjádřit jako 41%, v podmínkách sleva nutně musí být v celých %, protože částku tam napsat nejde a je vlastně úplně jedno, co v podmínkách je😉.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník pgoc

Velký rozdíl také asi je, pokud si žádá o změnu tarifu firemní zákazník. Můj příběh:

Chtěl jsem změnu tarifu na 800/60, který mě to nabízí po zadání mojí adresy za 499,-. V současnosti mám 300/20 za 559,-. Požádal jsem o změnu přes nabídku, která se mě zobrazovala po přihlášení do "Můj Vodavone". Po telefonu se mě ozvala paní. Potvrdila, že je změna možná, potvrdila i cenu, podle řeči něco zadala do systému, ale že musím pro konečné potvrzení ještě zavolat na info linku, že na to nemá oprávnění (moc nechápu, proč vám volá člověk, který to s vámi nemůže vyřešit, ale budiž). Takže hovor na infolinku. Tam mi paní sdělila, že změna na tento tarif je možná, ale cena pro mou lokalitu pro tento tarif je 625,- (+ 100,- za pronájem modemu, modem mám odkoupený, ale s tím jsem trochu počítal, že budu muset vyměnit). Když jsem se potom díval do obchodních podmínek pro firemní zákazníky (https://www.vodafone.cz/podminky/nabidky-a-akce/podminky-nabidky-slev-k-nove-nabizenym-tarifum-pev/), tak tam je uvedeno, že přejít je možné, ale jen pokud dojde k navýšení ceny 🙂 Takže se vším všudy hodina strávená vyřizováním a pak se dozvíte, že vás pěkně nachytali pěnou nabídkou, ale skutek utek 😞

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

minulý týden jsem žádal o překlopení tarifu na ty nové (nechávám si 500Mb takže se mi zvýší upload a o desetikačku sníží cena), dnes dopoledne volali, že to není možné kvůli té (neexistující) podmínce. Přečetl jsem si tohle vlákno a rozhodl se tam zavolat znova s tím, že se odkážu na podmínky téhle akce. Pán mě už po dvou větách zastavil se slovy "taková podmínka tam není no, já vám ten tarif klidně přenastavím hned" a bylo vyřešeno. Takže komu se nechce na pobočku nebo se dohadovat s operátorkou dokud ho nepřepojí na retenční tak radím to zkusit znovu. Trošku to na mě působí, že byl zákazník zase informován rychleji než zaměstnanci a ti, chudáci, neměli aktuální informace.

  • Super 500 Mb/s
  • Data limit
  • -
  • Compal
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...