Přejít na obsah

VTV přes CA modul na TV Philips


Návštěvník hussky

Doporučené příspěvky

Návštěvník hussky

Zdravím, zakoupili jsme novou tv - 48oled707/12, ale máme problém s naladěním programů. Máme ještě původní ca slot od UPC, ale když jdeme krok po kroku, tak se nám vždy naladí jen 27 programů, ať dáme ladění přes kabel, nebo přes anténu. Při vyhledávání dáme podrobné a území Českou republiku. Zkoušeli jsme i jiné země - Finsko, Švédsko, Irsko, Německo ale bez výsledku. Ca slot když připojíme k tv, tak klasicky vyskočí hláška, ověření proběhlo úspěšně. Původní TV jsme měli od samsungu, tam nebyl problém žádný. Na druhé tv od LG krásně naladíme cca 190 stanic. Díky za info.

Upraveno uživatelem hussky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Slamb změnil název na VTV přes CA modul na TV Philips
  • Návštěvník změnil název na Ladění programů přes CA modul (UPC) v TV Philips
Návštěvník hussky

Pokud dáte podrobné vyhledávání programů, tak po vás TV žádné kmitočty nechce, měla by si vše najít automaticky. Pokud dáte rychlé hledání, tak chce jen jeden kmitočet, kde jsem zkusil zadat 538 MHz, který je uvedený i na stránkách Vodafonu, potom chce ID sítě, žádné nemám a na dříve UPC psali, že se nemá vyplňovat, tak nevím. Potom to ale nic nevyhledá. Nikdy jsme s tím neměli problém, až teď u phillipsu. Vždy jsme zadali hledání u kabelu, podrobné hledání a vše se naladilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doporučuji používat při ladění televizoru, nebo setoboxu Režim ladění – Rychlé a zadat tam frekvenci 658 MHz, SR 6900, ID sítě nemusíš vyplňovat, televizor pak neprohledává celé frekvenční pásmo, ale vytáhne si seznam kanálů z tabulky NIT, která se vysílá na každému multiplexu a ladění je pak otázka okamžiku, tohle platí pro ladění DVB-C, takže ladění kabel, při ladění DVB-T použít ladění anténa, tam by to mělo najít okolo 45 kanálů, tam je ale nutné proladitit celé pásmo, 

Pokud to nenajde všechny kanály tak zkusit ladit bez připojeného CA modulu a nebo případně může být nějaký problém s kvalitou signálu.

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník hussky

Tam je právě problém v rychlém ladění v tom, že po tobě chce frekvenci a když ji vyplníš, tak chce ID sítě. Zkusil sem tvůj postup, zadal sem 658MHz, ID sítě jsem přeskočil a začalo to ladit. Přenosovou rychlost ani nenabídne na vyplnění.  Naladilo mně to zase 27 kanálů, stejně jako předtím.

Upraveno uživatelem hussky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník hussky

Díky za odkaz, už jsem si ho včera vyhledal, vše bych měl mít správně. CA modul a karta se mně načte a ověření proběhne v pořádku. Jen při ladění nedojde k naladění všech kanálů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...