September 20, 20223 yr Proč mi měření rychlosti na oficiálních stránkách VF ukazuje poloviční rychlost než je můj tarif ? Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
September 20, 20223 yr Ahoj, bylo měřeno kabelem nebo wifi? Co ostatní zařízení připojená k internetu, byla vypnuta? Prováděl jsi nějakou jinou činnost na PC, kde jsi měřil? VPN? Jaký výsledek se ukázal například na speedtest.net? - - - - Vyskov
September 20, 20223 yr Author Měřeno samozřejmě kabelem. Žádná jiná zařízení připojena nebyla. Jiná činnost na internetu je mailový klient jednou za 10 min. ČTU měření cca 200/20. VF měření není náhodné, takto mi to ukazuje delší dobu. Proto se ptám, co si o tom myslet. Může někdo zkusit, co mu to ukáže ? Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
September 20, 20223 yr Sice z mobilu na 5GHz, ale Bussines tarif 200/200 bohuzel v tuto hodinu nedokazu vypnout vsechny zakazniky na WiFi, takze to odpovida Speedtest.net dava 120/139 Edited September 20, 20223 yr by Tube Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
September 20, 20223 yr A zkoušel jsi to měřit na jiných měřácích, třeba speedtest.net ,nebo speedtest.dkm.cz ? Pokud ne, tak oba vyzkoušej a napiš jak to dopadlo. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
September 20, 20223 yr Author O kousek výš píši o certifikovaném měření ČTÚ. Speedtest.net naměří 300/20. Ale dotaz zněl, co měří VF . Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
September 20, 20223 yr Normálně mi to funguje a vypadá to, že i ostatním. Pokud rychlost reálně odpovídá, tak bych to neřešil. Co, jak je měřeno odpoví asi někdo z péče. - - - - Vyskov
September 20, 20223 yr Mě ten Vodafone měřák také naměří normální rychlost, ale asi by bylo lepší aby to změřil někdo s rychlejším tarifem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
September 20, 20223 yr U mne měří dobře jenom download: Výsledky jsou podobné jako měřák na http://speedtest.dkm.cz/ :
September 20, 20223 yr Speedtest na brněnský Vodafone naměří správně 500/50. Super, Premium - - Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465 Zlín