technik Posted July 24 Share Posted July 24 nemaji Quote - - Jiná služba nic UPC Link to comment Share on other sites More sharing options...
retron Posted July 24 Share Posted July 24 prostě jsou akorát jinak "navedený" 1 Quote 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted July 24 Share Posted July 24 Takže tady máme jeden reportovaný případ úspěšného zapojení vlastního zařízení. Díky za to předskokanovi @BluePeter Všeobecný dotaz je, zda při těchto operacích rušení stávající a aktivace nové smlouvy, může člověk přijít o své případně dohodnuté lepší ceny. Jeden převedený a zde reportovaný modem zatím neříká, jak to bude vypadat s dalšími klienty. Vlastní router a vlastní WiFi mám. Zvažuji nákup této krabičky z DE, nicméně cena bridge je docela vysoká a nevím, zda se mi to vzhledem k dalším okolonostem, technickým i finančním, vyplatí řešit. Zatím se zdá, že spíš nechám VF něco vydělat. 2 Quote Premium - Základní Vodafone Station KrPole Link to comment Share on other sites More sharing options...
BluePeter Posted July 24 Share Posted July 24 O slevy nepřijdete, rušení a znovuvytvoření přípojky je pouze administrativní úkon a stávající sleva je vám přehledně zapsána na A4 dokumentu shrnujícím objednávku podle vašeho stávajícího vyúčtování. Quote Basic Basic - - Praha7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted July 24 Share Posted July 24 A když se a) já přestěhuji s tímto BYOD bridgem, lze na moji osobu registrovat na jiné Vodafone lokalitě? b) BYOD bridge prodám, že už nechci Vodafone. Registruje si ho jiná osoba? 1 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted July 24 Share Posted July 24 To jsou doufám jen administrativní záležitosti. Quote Premium - Základní Vodafone Station KrPole Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted July 24 Share Posted July 24 (edited) před 7 hodinami, BluePeter napsal: O slevy nepřijdete, rušení a znovuvytvoření přípojky je pouze administrativní úkon a stávající sleva je vám přehledně zapsána na A4 dokumentu shrnujícím objednávku podle vašeho stávajícího vyúčtování. Kéž by to bylo i v mém případě - VF mně při výměně modemu argumentuje reaktivací TV služeb a znovuzpoplatněním dvou již odkoupených CA modulů (+140 Kč umělé měsíční navýšení). Kdybych měl IPTV, která by byla na internet navázaná (ale to bych zas nepotřeboval CA moduly), tak to pochopím, ale co má s výměnou modemu společného televize přes DVB-C, to mi rozum nebere. A zatím mi VF nebyl schopen tohle vysvětlit. Možná kdyby mi dal logický argument a oporu v podmínkách služeb (což je v nich přesně naopak), měl by ode mě klid. Nebo ještě lépe - pokud to neumí administrativně lépe zvládnout, tak administrativně se dá poladit ledaccos. Edited July 24 by paffko 1 Quote Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted July 24 Share Posted July 24 V tvém případě bych považoval za úspěch, že ti VF ještě nedal výpověď a má s tebou takovou trpělivost... 4 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted July 25 Share Posted July 25 V jednom videu Patrick Zandl říkal, že takhle to chodí v USA. Pokud uživatel například zneužívá neomezená data v mobilu a má velké přenosy tak mu operátor pošle že ho už nechtějí a vypovídají mu služby. 1 Quote Start - Základní Compal CH7465 Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vláďa007 Posted August 19 Share Posted August 19 V 24. 7. 2024 v 22:34, paffko napsal: Kéž by to bylo i v mém případě - VF mně při výměně modemu argumentuje reaktivací TV služeb a znovuzpoplatněním dvou již odkoupených CA modulů (+140 Kč umělé měsíční navýšení). Kdybych měl IPTV, která by byla na internet navázaná (ale to bych zas nepotřeboval CA moduly), tak to pochopím, ale co má s výměnou modemu společného televize přes DVB-C, to mi rozum nebere. A zatím mi VF nebyl schopen tohle vysvětlit. Možná kdyby mi dal logický argument a oporu v podmínkách služeb (což je v nich přesně naopak), měl by ode mě klid. Nebo ještě lépe - pokud to neumí administrativně lépe zvládnout, tak administrativně se dá poladit ledaccos. Právě se bavím s technickou podporu na navedení mého FritzBox 6690 a není to problém. Ovšem chtějí mi zrušit moji DVB-C TV s odkoupeným CI modulem a dát mi jenom IPTV. Prý je to nakompatibilní. Tak teď nevím, co s tím 🙂 Quote Super - Základní Compal CH7465 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts