Jump to content

Musí se pronajímat modem ?

Guest Xtrail

Recommended Posts

Nabídka VF 1000/100 je už dostatečná, resp. je i nadstandardní pokud jde o celorepublikový průměr, který je 70 Mbps. A pouze 10% userů v republice má rychlosti nad 300 Mbps.
A rozšiřování optiky je vesměs pouhá iluze a marketingové proklamace. Tedy ne, že by se občas někde pár baráků na sídlišti tou optikou nepokrylo, ale je to kapka v moři (navíc ani připojení na optiku negarantuje vysokou rychlost, záleží především na samotném ISP a jeho schopnostech-možnostech, hlavně pokud jde o propojení mimo ČR).
  • Agree 1
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

Citovat

Podobně jako když někdo mění službu Vodafone TV z DVB na internetovou. Taky je nutné vrátit set top boxy a vzít si nové, i když to je ten stejný typ.

Není to stejný typ. Vizuelně ano (tam rozdíl není), ale "uvnitř" rozdíl je.

• Agree 1
  • Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov

• Help center
před 3 minutami, Ivo Mašek napsal:

Takže když STB Vodafone pro DVB-C vyměním za STB Vodafone pro IPTV, tak mě na něm poběží DVB-C ? (já vím, že ne - proto se ptám)

@Ivo MašekPěkné dopoledne, nepoběží. Je třeba mít box pro tu technologii, kterou máte aktivní.

• Agree 1
  • 1000 Mb/s
  • ∞ GB
  • -
  • VF Station
  • Praha

Co se týče procesu výměny modemu a argumentu, že při výměně modemu je nutná reaktivace TV služeb (přes DVB-C, nikoli IPTV!) - umíte mi někdo srozumitelně vysvětlit, proč výměna modemu souvisí s DVB-C televizí?

Edited by paffko
  • Internet 500
  • Jiná služba
  • TV Komfort
  • Modem Compal, CA modul
  • Praha

1 hour ago, technik said:

STB jsou stejné, jen je jiná konfigurace v systemech VF a ta z nepochopitelných důvodů neumí změnu "vlastností" (typ příjmu DVBC/IP) jinak než výměnou STB.

Matně si vzpomínám, že mi technik říkal, že mají jiný firmware. Ale kdoví jak to je.

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -