Zlaťák Posted May 31 Share Posted May 31 Nefungovalo. Technik to zapojil á za 5 minut odcházel, že to pojede ž tak za 1-2 hodiny, až se přenesou data. Čekat nechtěl. Dnes proběhlo druhé kolo, Compal si odvezl a nechal místo něj Vodafone Station 3.1. Už to jede. Quote Basic Red Basic Základní CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted May 31 Share Posted May 31 (edited) před 17 hodinami, Zlaťák napsal: Tak mi v úterý vyměnili vlastní modem Cisco za bilý Compal Jsem myslel, že se tu psalo, že budou Compaly dřív nebo později končit a už se nějakou tu chvíli vydávají jen a pouze Vodafone Station 🙃 Edited May 31 by Technikus Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted May 31 Share Posted May 31 @TechnikusAno, ale na Arris je třeba jiná zásuvka a ty momentálně nejsou. Takže se k nižším rychlostem (do 250Mbps) dávají Compaly, kdy se nemusí měnit zásuvka. Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaťák Posted May 31 Share Posted May 31 (edited) Tak zásuvka zůstala stejná (20 let stará) i s Vodafone Stationem. Edited May 31 by Zlaťák Quote Basic Red Basic Základní CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted May 31 Share Posted May 31 Vodafone station pojede i se starou zásuvkou, akorát nebude využívat všechny dostupné frekvence a tím pádem může být internet pomalejší, což ale na nižším tarifu nezaznamenáš. 1 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted May 31 Share Posted May 31 No, bohužel to není tak jednoduché. @ZlaťákZavolejte do Vodafone, ať tam ten technik nakluše zpět a vymění zásuvku. Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted May 31 Share Posted May 31 Taky mně nedávno měnili Compal za Station a zásuvka stará min. 10 let nikoho nezajímala. @sodekcz Ano, placená služba. Ale to už si každý musí zvážit sám, jestli ta pětistovka (nebo kolik to aktuálně je) mu stojí za jistotu, že nebudou problémy. Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
janmichaelvincent Posted May 31 Share Posted May 31 před 2 hodinami, Zlaťák napsal: Nefungovalo. Technik to zapojil á za 5 minut odcházel, že to pojede ž tak za 1-2 hodiny, až se přenesou data. Čekat nechtěl. Dnes proběhlo druhé kolo, Compal si odvezl a nechal místo něj Vodafone Station 3.1. Už to jede. 1-2 hodiny? To vás dobře bullshituje. Se mnou technik zůstal a trvalo to tak 5-10 minut. Ještě ochotně počkal na přepnutí do bridge modu a ověřili jsme funkčnost připojení. Ohledně "čekat nechtěl". Podle mě dokud mu nepodepíšete papír, odejít nemůže. Co chce nebo nechce, je celkem vedlejší. 2 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted May 31 Share Posted May 31 Ani u nových (samo)instalací technik nečeká a má na vás 15 minut, pokud si nepřiplatíte za instalaci asistovanou technikem, takže nevidím důvod proč by měl čekat při pouhé výměně modemu, u mě taky nikdo nečekal, předaly jsme si modemy z ruky do ruky, podepsal jsem papír a čau, kdyby měl u každého strávit mnohem víc času, tak toho za den moc nestihne, Jenom u modemu Vodafone station si vzpomínám že se měříval signál na zásuvce zda jsou všechny frekvence ok. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
janmichaelvincent Posted May 31 Share Posted May 31 (edited) @tomusNo, já si stále myslím, že vás nikdo nenutí podepisovat papír mezi dveřmi. Však 15 minut stačí, když nedojde na nečekané komplikace. A proč by měl čekat? Třeba proto, že je technik. Jinak mi ten modem může donést kdokoliv bez sebemenší kvalifikace. 😄 Nebo mi ho rovnou můžou poslat poštou. Edited May 31 by janmichaelvincent 2 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts