Lukáš Holona Posted August 2 Share Posted August 2 Dobrý den, psal jsem již 3 požadavky, ale bohužel se mi zatím nikdo neozval a tak chci zkusit tento kanál. Jsem dlouholetý zákazník exUPC, mám starý modem a nedávno jsem se přestěhoval. Rád bych přesunul můj internet na novou adresu, získal nový modem a také jsem zjistil, že teď platím okolo 600,- ale stále dostávám 150mb/s internet. Rád bych tedy přešel na nižší, levnější tarif, který nabízíte 150mb/s za nižší cenu kolem 300,-. Můžeme se prosím spojit a dořešit detaily? 773 XXX XXX Děkuji a jsem s pozdravem, Holona Quote Kabel 150 Mb/s - - Modem Home Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted August 2 Share Posted August 2 A není lepší smlouvu na původní adrese ukončit výpovědí a na nové adrese uzavřít také smlouvu novou? Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukáš Holona Posted August 2 Author Share Posted August 2 Taky jsem nad tím přemýšlel, ale doufal jsem, že když jednám jednou v rámci jedné firmy, že to bude možné a bude to méně práce pro obě strany. Quote Kabel 150 Mb/s - - Modem Home Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted August 2 Share Posted August 2 A kam jste požadavky zadával? Skryl jsem telefonní číslo, aby vám pak nevolali lidé na prodej pštrosa a podobně 🙂 1 Quote Kabel 300 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukáš Holona Posted August 2 Author Share Posted August 2 (edited) Ah, děkuji. Požadavky jsem zadal na https://www.vodafone.cz/muj/kontaktujte-nas. Přihlášený samosebou. Už je to asi 6 dní od prvního. Edited August 2 by Lukáš Holona 1 Quote Kabel 150 Mb/s - - Modem Home Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution Marek-26 Posted August 2 Solution Share Posted August 2 Aktuálně se doba zpracování požadavků pohybuje okolo týdne. Takže by teď měla přijít reakce. Quote Kabel 300 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukáš Holona Posted August 3 Author Share Posted August 3 Super, tak já ještě počkám, díky. Quote Kabel 150 Mb/s - - Modem Home Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts